Zwitserleven lanceert nieuwe campagne.

Zwitserleven lanceert nieuwe campagne.

Chris Zegers maakt roadtrip met Maryam Hassouni

Zwitserleven lanceert vandaag haar nieuwe campagne: roadtrip. In de nieuwe campagne staan bereikbaarheid, realisme en beleving centraal. Bekende Zwitserleven-ambassadeur Chris Zegers maakt echte reizen en ontdekt nieuwe plekken. In deze roadtrip kruist het pad van Chris regelmatig dat van actrice en Emmy Award-winnares Maryam Hassouni.

Aansprekende persoonlijkheid

Het merk Zwitserleven staat voor onbezorgd genieten. Dat wordt zichtbaar en voelbaar gemaakt in een roadtrip langs een reeks geweldige bestemmingen en ontmoetingen met lokale bewoners. Meer dan eens staat Chris Zegers oog in oog met Maryam Hassouni, de nieuwe tegenspeelster van Chris. Jeroen de Graaf, directeur merk en communicatie van Zwitserleven: ‘Een financieel onbezorgde toekomst is mogelijk met een goede financiële planning. Om je langetermijndoelen en dromen te verwezenlijken is het belangrijk dat je nu alvast nadenkt over je inkomen voor later. Met Maryam introduceren we een nieuwe persoonlijkheid die de jongere doelgroep aanspreekt en hun financiële bewustzijn vergroot.’

Crossmediale campagne

De nieuwe Zwitserleven-campagne bestaat uit een serie TV- en bioscoopcommercials in diverse lengtes. In de eerste fase van de campagne wordt Het Zwitserleven Gevoel toegelicht met korte teaser-commercials die worden opgevolgd door langere versies. Ook online is Zwitserleven volop aanwezig; met het magazine Straks, maar ook met berichten op FacebookLinkedInTwitterInstagram en YouTube en andere relevante kanalen.

Meer informatie over de campagne vind je hier.

Biografie Maryam

Maryam Hassouni (1985) won op haar twintigste een Emmy Award voor de film Offers van Dana Nechushtan, een hoogtepunt in haar leven. Zij is onder meer bekend van de jeugdserie Dunya en Desie en de romantische komedie Soof. Op dit moment zijn er opnames voor de nieuwe KRO-NCRV-dramaserie Voetbalmaffia en speelt zij een rol in Flikken Rotterdam. Daarnaast schrijft zij haar scriptie voor de studie Engelse literatuur aan de UvA, waarmee zij deze zomer afstudeert. Ook komt er binnenkort een kinderboek van haar hand uit.

Biografie Chris

Chris Zegers (1971) vatte vlak na zijn afstuderen, economie aan de Rijksuniversiteit Groningen, de liefde op voor het reizen. Hij vertrok als econoom naar Zuidoost-Azië om daar in het bedrijfsleven te gaan werken. Het leven in een ver ander land, in een totaal andere cultuur, was voor hem een openbaring. Zeventien jaar geleden startte hij met het presenteren van reisprogramma's. Tot op de dag van vandaag volgt hij dat pad vol avontuur en elke reis verbreedt nog steeds zijn referentiekader. Inmiddels presenteert Chris vijf verschillende programma's per jaar.


Dit artikel is gepubliceerd op 23 mei 2017