Veilig internet.

Zwitserleven vindt dat internet veilig te gebruiken moet zijn. Daarom doen wij er alles aan om de gegevens die u via internet met ons deelt, goed te beschermen en te beveiligen. U kunt zelf ook maatregelen treffen om veilig gebruik te maken van internet. Samen zorgen we er dan voor dat uw gegevens veilig zijn en blijven.

Kunnen wij u helpen?

Twijfelt u of een website of e-mail van Zwitserleven afkomstig is? Heeft u een (mogelijke) zwakke plek ontdekt in onze online dienstverlening? Of hebt u gegevens van Zwitserleven onder ogen gekregen die niet voor u bedoeld waren? Neem dan contact met ons op via informatiebeveiliging@zwitserleven.nl.

Wat doet Zwitserleven voor een veilig internet?

Beveiliging

Wij zorgen ervoor dat het gebruik van onze websites zo veilig mogelijk is. Wij laten de beveiliging van onze websites regelmatig door beveiligingsexperts testen en volgen de ontwikkelingen op beveiligingsgebied nauwgezet. Zo zorgen we ervoor dat bij onze websites altijd de juiste beveiligingsmethoden en -technieken worden toegepast.

Veilige verbinding

De verbinding met onze website is beveiligd. Deze veilige verbinding herkent u aan het hangslotje met beveiligingscertificaat en de https:// in de adresbalk van u browser.

Herkenbaarheid

Onze website is duidelijk herkenbaar en het internetadres (de URL) bevat geen spelfouten. Controleer of de URL begint met: https://www.zwitserleven.nl.