Het Zwitserleven Gevoel.

Het Zwitserleven Gevoel

Het was 1985 toen het Zwitserleven Gevoel werd bedacht. Met succes, want inmiddels is de gevleugelde uitdrukking in de Van Dale te vinden en is het de langstlopende campagne van Nederland. Maar wat is het Zwitserleven Gevoel? Het onbezorgde gevoel dat je jouw inkomen voor later goed hebt geregeld. Dat is ook vandaag al een fijn gevoel.

Straks. Het online magazine voor de vooruitdenkers van nu.

Straks. Het online magazine voor de vooruitdenkers van nu.

Lees de nieuwe Straks.

Een roadtrip vol onverwachte belevenissen.

In de nieuwe campagne is het Zwitserleven Gevoel een roadtrip vol onverwachte belevingen. Bovendien blijkt het bereikbaarder dan ooit. Chris Zegers en Maryam Hassouni maken echte reizen en ontdekken nieuwe plekken.

Helaas kunnen wij deze video niet weergeven omdat we geen toestemming hebben. Voor deze video moet u akkoord gaan met "Alle cookies".

Hoe wij u het Zwitserleven Gevoel geven

Wij willen iedereen het Zwitserleven Gevoel geven. Hoe we dat doen? Door iedereen te voorzien van een kans om zijn of haar eigen financiële toekomst vorm te geven. Nu en later. We bieden eenvoudige en toegankelijke producten en diensten aan, waardoor u het geruste gevoel ervaart dat u alles goed hebt geregeld, voor nu en later. Precies, het Zwitserleven Gevoel.

Volg Zwitserleven ook op

Volg Zwitserleven ook op