Over Zwitserleven.

De verzekeraar van nu en later

Er is weinig zo geruststellend als het onbezorgde gevoel dat uw pensioen goed geregeld is. Bij Zwitserleven hebben we een sterke focus op pensioenen. Dat maakt ons dé pensioenspecialist. Daardoor kunnen we een optimaal rendement koppelen aan duurzaamheid. Zodat we nog meer impact kunnen hebben op uw toekomst. En die van de wereld.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Het Zwitserleven Gevoel is onlosmakelijk verbonden met een mooie wereld. We willen allemaal genoeg inkomen hebben om later van te leven, maar wél in een wereld die de moeite waard is. Zwitserleven gelooft dat de financiële sector hier een leidende rol in moet nemen.

Duurzaam beleggingsbeleid

Zwitserleven belegt uw pensioengeld in bedrijven die duurzaam te werk gaan. Belangrijke thema's voor onze beleggingen zijn klimaat, water en CO2. Als investeerder stimuleren we bedrijven en overheden mens, milieu en maatschappij te respecteren. Zo dragen we bij aan het verduurzamen van de wereld waarin we leven.

Duurzaamheidsinformatie

De levensverzekeringsmaatschappij SRLEV N.V. en Zwitserleven PPI N.V., gebruiken allebei het merk en de handelsnaam Zwitserleven. In Europa gelden regels voor informatieverstrekking over duurzaamheid in de financiële dienstensector.

Het Zwitserleven Gevoel.

Het was 1983 toen het Zwitserleven Gevoel werd bedacht. Met succes, want tegenwoordig kent bijna iedereen de uitdrukking. Ook u kunt, zowel nu als later, van het Gevoel genieten.

Persberichten

Bent u benieuwd naar al ons nieuws en onze ontwikkelingen? Lees dan onze persberichten om op de hoogte te blijven.

Financiële conditie

Meer weten over de financiële conditie van Zwitserleven? U lees er alles over in het Solvency Financial Condition Report.

Over onze organisatie

Zwitserleven is de verzekeraar van nu en later. Dit doen we met steun van de overkoepelende organisatie Athora.