Over Zwitserleven.

De pensioenspecialist

Zwitserleven is de enige verzekeraar in Nederland die zich richt op pensioenen. Geen auto-, inboedel- en ziektekostenverzekeringen. Dus geen enkele afleiding. En dat maakt ons als enig echt pensioenmerk ook meteen een specialist.

We bieden iedereen een pensioen in begrijpelijke taal, met een duidelijk overzicht. Zodat u weet waar u aan toe bent. En uw nabestaanden ook. Wij willen pensioengenieters het Zwitserleven gevoel geven, en dat iedereen in hun omgeving mee kan genieten.

Het Zwitserleven gevoel

Het Zwitserleven gevoel

U kent ons van het Zwitserleven gevoel. Dat is het gevoel dat je hebt als je je pensioen goed geregeld hebt, zodat u zorgeloos kunt genieten van een oude dag. En wij vinden dan ook dat iedereen het Zwitserleven gevoel verdient. Het is een gevoel dat we delen.

Duurzaamheid

Het Zwitserleven gevoel is onlosmakelijk verbonden met een mooie wereld. We willen allemaal genoeg inkomen hebben om later van te leven, maar wél in een wereld die de moeite waard is. Zwitserleven gelooft dat de financiële sector hier een leidende rol in moet nemen.

Duurzaam beleggingsbeleid

Zwitserleven belegt uw pensioengeld in bedrijven die duurzaam te werk gaan. Belangrijke thema's voor onze beleggingen zijn klimaat, water en CO2. Als investeerder stimuleren we bedrijven en overheden mens, milieu en maatschappij te respecteren. Zo dragen we bij aan het verduurzamen van de wereld waarin we leven.

Duurzaamheidsinformatie

De levensverzekeringsmaatschappij SRLEV N.V. en Zwitserleven PPI N.V., gebruiken allebei het merk en de handelsnaam Zwitserleven. In Europa gelden regels voor informatieverstrekking over duurzaamheid in de financiële dienstensector.

Persberichten

Bent u benieuwd naar al ons nieuws en onze ontwikkelingen? Lees dan onze persberichten om op de hoogte te blijven.

Financiële conditie

Meer weten over de financiële conditie van Zwitserleven? U lees er alles over in het Solvency Financial Condition Report.

Over onze organisatie

Zwitserleven is de verzekeraar van nu en later. Dit doen we met steun van de overkoepelende organisatie Athora.