Over Zwitserleven.

Over Zwitserleven.

De verzekeraar van nu en later

Bij de naam Zwitserleven denkt praktisch iedereen aan het Zwitserleven Gevoel. De gevleugelde uitdrukking staat zelfs in het Van Dale woordenboek - iets waar we erg trots op zijn. Het Zwitserleven Gevoel roept beelden op van de zaken goed geregeld hebben en kunnen genieten. Als de verzekeraar van nu en later willen wij iedereen helpen aan een financieel bewuste toekomst. 

Hoe wij u het Zwitserleven Gevoel geven

 

Helaas kunnen wij deze video niet weergeven omdat we geen toestemming hebben. Voor deze video moet u akkoord gaan met "Marketing cookies".

Zwitserleven Manifest

 

Verantwoord

Het Zwitserleven Gevoel is onlosmakelijk verbonden met een mooie wereld. We willen immers allemaal genoeg inkomen hebben om later van te leven, maar wel in een wereld die dan nog de moeite waard is.

 

Verantwoord ondernemen

Verantwoord ondernemen is het uitgangspunt bij elk aspect van ons bedrijf. Vier duurzaamheidsprincipes vormen de basis bij alles wat we doen. 

 

Duurzaam beleggen

Zwitserleven belegt uw pensioengeld in bedrijven die duurzaam te werk gaan. Belangrijke thema's voor onze beleggingen zijn klimaat, water en CO2.

Duurzaam beleggen

We willen allemaal genoeg geld hebben om later van te leven. In een wereld die op de pensioendatum nog mooi en de moeite waard is. Om deze reden vinden wij het belangrijk om duurzaam te werken. 

Het Zwitserleven Gevoel.

Het was 1985 toen het Zwitserleven Gevoel werd bedacht. Met succes, want tegenwoordig kent bijna iedereen de uitdrukking. Ook u kunt, zowel nu als later, van het Gevoel genieten.

Persberichten

Persberichten

Bent u benieuwd naar al ons nieuws en onze ontwikkelingen? Lees dan onze persberichten om op de hoogte te blijven.

Financiële conditie

Financiële conditie

Meer weten over de financiële conditie van Zwitserleven? U lees er alles over in het Solvency Financial Condition Report.

Over onze organisatie

Zwitserleven is de verzekeraar van nu en later. Dit doen we met steun van de overkoepelende organisatie VIVAT. Hier vindt u onze bedrijfsinformatie.