Over onze organisatie.

Zwitserleven is de verzekeraar van nu en later. Als gespecialiseerde verzekeraar biedt Zwitserleven haar klanten een gevarieerd pakket diensten en producten, gericht op inkomen voor later.

Ontwikkeling en solidariteit

Dit doen we met steun van de overkoepelende organisatie  VIVAT. VIVAT Verzekeringen bestaat naast Zwitserleven uit nog vier verzekeringsmerken en één vermogensbeheerder: Reaal, Reaal Dier & Zorg, nowGo, Route Mobiel  en ACTIAM. Al honderdvijftig jaar helpen de organisaties die nu binnen VIVAT Verzekeringen gebundeld zijn, hun klanten om hun financiële zelfredzaamheid te vergroten. Ontwikkeling en solidariteit waren belangrijke kernbegrippen bij onze rechtsvoorgangers. En ook vandaag zijn wij nog altijd een sociale en betrouwbare verzekeraar. Daar zijn we trots op. 

Anbang Insurance Group Co. Ltd. is sinds 27 juli 2015 de eigenaar van VIVAT. Anbang is een toonaangevende verzekeringsmaatschappij gevestigd in Beijing, China, met meer dan 30.000 medewerkers. Anbang biedt een uitgebreid scala aan diensten en producten op financieel en verzekeringsgebied aan meer dan 20 miljoen klanten, waaronder levensverzekeringen, pensioenen, ziektekostenverzekeringen, woon- en ongevallenverzekeringen en vermogensbeheer. Sinds haar oprichting heeft Anbang uitstekende resultaten bereikt voor haar klanten, daarbij gebruikmakend van de meest geavanceerde technologieën om de klantbeleving te verbeteren. 

Onze bedrijfsinformatie 

Zwitserleven is een handelsnaam van SRLEV N.V en VIVAT Schadeverzekeringen N.V. 

VIVAT N.V. is het moederbedrijf van SRLEV N.V. en VIVAT Schadeverzekeringen N.V. en enkele andere bedrijven. Zij is een naamloze vennootschap met statutaire zetel te Utrecht. Zij heeft haar adres aan de Burgemeester Rijnderslaan 7, 1185 MD Amstelveen en is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 30099450.

SRLEV N.V. is aanbieder van de levensverzekeringen van Zwitserleven. Zij is een naamloze vennootschap met statutaire zetel te Alkmaar. Zij heeft haar adres aan de Kruseman van Eltenweg 1, 1817 BC Alkmaar. Zij is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 34297413, in het register van de AFM onder nummer 12000373 en in het register van DNB.

VIVAT Schadeverzekeringen N.V. is aanbieder van de schadeverzekeringen van Zwitserleven. Zij is een naamloze vennootschap met statutaire zetel te Amstelveen. Zij heeft haar adres aan de Burgemeester Rijnderslaan 7, 1185 MD Amstelveen. Zij is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 37010992, in het register van de AFM onder nummer 12000468 en in het register van DNB.