Let op: uw browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven. Meer informatie

Over onze organisatie.

Over onze organisatie.

Zwitserleven is de verzekeraar van nu en later. Als gespecialiseerde verzekeraar biedt Zwitserleven haar klanten een gevarieerd pakket diensten en producten, gericht op inkomen voor later.

Ontwikkeling en solidariteit.

Dit doen we met steun van de overkoepelende organisatie Athora. Athora bestaat naast Zwitserleven uit nog één verzekeringsmerk en één vermogensbeheerder: Reaal en ACTIAM. Al honderdvijftig jaar helpen de organisaties die nu binnen Athora gebundeld zijn, hun klanten om hun financiële zelfredzaamheid te vergroten. Ontwikkeling en solidariteit waren belangrijke kernbegrippen bij onze rechtsvoorgangers. En ook vandaag zijn wij nog altijd een sociale en betrouwbare verzekeraar. Daar zijn we trots op.

Athora is een gespecialiseerde verzekerings- en herverzekeringsgroep die zich volledig richt op de Europese markt. Athora richt haar focus, kapitaal, tijd en kennis op het bieden van een stabiele, lange termijn product- en dienstverlening aan haar klanten. De belangrijkste dochterondernemingen van Athora zijn Athora Belgium SA, Athora Lebensversicherung AG (Wiesbaden), Athora Ireland plc (Dublin) en Athora Life Re Ltd. (Bermuda).

Onze bedrijfsinformatie

Zwitserleven is een handelsnaam van SRLEV N.V.

Athora Netherlands N.V. is het moederbedrijf van SRLEV N.V. en enkele andere bedrijven. Zij is een naamloze vennootschap met statutaire zetel te Amstelveen. Zij heeft haar adres aan de Burgemeester Rijnderslaan 7, 1185 MD Amstelveen en is ingeschreven in het handelsregister van de KVK onder dossiernummer 30099450.

SRLEV N.V. is aanbieder van de levensverzekeringen van Zwitserleven. Zij is een naamloze vennootschap met statutaire zetel te Alkmaar. Zij heeft haar adres aan de Kruseman van Eltenweg 1, 1817 BC Alkmaar. Zij is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 34297413, in het register van de AFM onder nummer 12000373 en in het register van DNB.