Overdracht pensioenportefeuille Onderlinge ’s-Gravenhage aan Zwitserleven definitief.
ImageOver Zwitserleven, Pensioen

Overdracht pensioenportefeuille Onderlinge ’s-Gravenhage aan Zwitserleven definitief.

ImageLeestijd 1 minuten

Zwitserleven neemt de 2e pijler pensioenportefeuille over van Onderlinge ´s-Gravenhage (OG). Beide partijen hadden hier in december jongstleden al overeenstemming bereikt. Nu De Nederlandsche Bank met de overdracht heeft ingestemd, is de overdracht definitief.

De 2e pijler pensioenportefeuille van Onderlinge ’s-Gravenhage bestaat uit verschillende gegarandeerde pensioenproducten, inclusief de gesloten verzekerde pensioenregeling voor medewerkers van Onderlinge ’s-Gravenhage en Levensverzekeringsmaatschappij De Hoop. De overname van deze portefeuille past in de strategie van Zwitserleven om verder te groeien als leidende pensioenverzekeraar.

De migratie van de pensioenportefeuille van Onderlinge ’s-Gravenhage naar Zwitserleven zal naar verwachting tot eind 2023 duren.

Bekijk de officiële bekendmaking in de Staatscourant


Dit artikel is gepubliceerd op 17 augustus 2023

Misschien vindt u dit ook interessant:

Het Zwitserleven gevoel. Een gevoel dat we delen

Het Zwitserleven gevoel wordt groter, als je het deelt met je dierbaren. Met die gedachte willen wij werknemers inspireren om na te denken over hun pensioen.

Leestijd 2 minuten

Lancering van het nieuwe Zwitserleven gevoel.

In de merkcampagne ‘Een gevoel dat we delen’ staan niet alleen pensioengenieters centraal. Ook de personen die meegenieten van het Zwitserleven gevoel.

Leestijd 4 minuten

Nederland heeft het beste pensioenstelsel van de wereld.

Het Nederlandse pensioenstelsel is beoordeeld als het beste van de wereld.

Leestijd 2 minuten

Zwitserleven zet met nieuw management volgende stap richting pensioenspecialist.

Athora Netherlands verwelkomt Jan Willem Hoitsma en Geneviève Ho Sam Sooi binnen het managementteam van de commerciële tak, het MT Commerce.

Leestijd 2 minuten