Online salarisadministratiekoppeling.

Wijzigingen werknemersgegevens eenvoudig doorgeven? Koppel nu uw salarisadministratie aan uw pensioenregeling bij Zwitserleven.

Wijzigingen in werknemersgegevens die van invloed zijn op het pensioen van werknemers worden hiermee automatisch doorgegeven. Dat bespaart u tijd. Op dit moment (maart 2019) hebben we aansluiting met de volgende systemen: ADP, BCS, Raet, Visma, Nmbrs, Cobra, UNIT4, AFAS, Exact Globe Next en Loket.nl.

De voordelen op een rij

  • Het bespaart uw organisatie tijd en geld
  • Indienst- of uitdiensttredingen van uw werknemers worden automatisch gemeld voor de pensioenregeling
  • Gaat een werknemer parttime werken? Of krijgt iemand een salarisverhoging? Dan komen deze wijzigingen vanzelf bij ons terecht. U hoeft ze dus niet meer apart door te geven
  • De informatie over werknemers die meedoen aan de pensioenregeling is altijd up-to-date en gelijk aan de gegevens in uw salarisadministratie

Kosten en veiligheid

Voor een aansluiting op de Zwitserleven Online salarisadministratiekoppeling geldt een prijs vanaf € 760,- ex. BTW voor aansluiting. Informeer naar de kosten bij uw interne accountmanager. Naast de eenmalige aansluitkosten rekent een aantal providers ook aanvullende kosten. Deze kosten kunt u bij uw eigen provider checken.

Koppeling van systemen met persoonsgegevens vraagt om een veilig beheer. Deze webapplicatie voldoet aan de beveiligingseisen.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

De koppeling levert u al snel gemak op. We zien dat werkgevers vanaf 50 werknemers hier al interesse in hebben. Wilt u meer weten over het koppelen van uw salarisadministratie aan uw pensioenregeling bij Zwitserleven? Neem contact op met uw adviseur of bel uw interne accountmanager. We informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten. De kosten voor de Online salarisadministratiekoppeling zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals uw salarispakket en uw pensioenregeling. We maken graag een offerte op maat voor u.

Meer informatie