Online salarisadministratiekoppeling.

Online salarisadministratiekoppeling.

Wijzigingen werknemersgegevens eenvoudig doorgeven?

Koppel nu uw salarisadministratie aan uw pensioenregeling bij Zwitserleven.

De voordelen:

  • Het bespaart uw organisatie tijd en geld.
  • Indienst- of uitdiensttredingen van uw werknemers worden automatisch gemeld voor de pensioenregeling.
  • Gaat een werknemer parttime werken? Of krijgt iemand een salarisverhoging? Dan komen deze wijzigingen vanzelf bij ons terecht. U hoeft ze dus niet meer apart door te geven.
  • De informatie over werknemers die meedoen aan de pensioenregeling is altijd up-to-date en gelijk aan de gegevens in uw salarisadministratie.

Systemen en veiligheid

Op dit moment (september 2022) hebben we aansluiting met de volgende systemen: ADP, BCS, Raet, Visma, Nmbrs, SAP, Microloon, SD-Worx, Cobra, UNIT4, AFAS, Exact Globe Next en Loket.nl.

Uw adviseur of uw contactpersoon bij Zwitserleven heeft de meest recente informatie hierover.
Koppeling van systemen met persoonsgegevens vraagt om een veilig beheer. Deze webapplicatie voldoet aan de beveiligingseisen.

Kosten

Voor een aansluiting op de Zwitserleven Online Salarisadministratiekoppeling geldt een prijs vanaf € 276,- ex. BTW (2023). Informeer naar de kosten bij uw contactpersoon bij Zwitserleven. Naast de eenmalige aansluitkosten rekent een aantal providers ook aanvullende kosten. Deze kosten kunt u bij uw eigen provider checken.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over het koppelen van uw salarisadministratie aan uw pensioenregeling bij Zwitserleven?
Neem contact op met uw adviseur of bel uw contactpersoon bij Zwitserleven. We informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten. De kosten voor de Zwitserleven Online Salarisadministratiekoppeling zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zoals uw salarispakket en uw pensioenregeling. We maken graag een offerte.