Online salarisadministratiekoppeling.

Online salarisadministratiekoppeling.

Wijzigingen werknemersgegevens eenvoudig doorgeven? Koppel nu uw salarisadministratie aan uw pensioenregeling bij Zwitserleven.

De voordelen:

  • Het bespaart uw organisatie tijd en geld
  • Indienst- of uitdiensttredingen van uw werknemers worden automatisch gemeld voor de pensioenregeling
  • Gaat een werknemer parttime werken? Of krijgt iemand een salarisverhoging? Dan komen deze wijzigingen vanzelf bij ons terecht. U hoeft ze dus niet meer apart door te geven
  • De informatie over werknemers die meedoen aan de pensioenregeling is altijd up-to-date en gelijk aan de gegevens in uw salarisadministratie
Wat onze klant Lightyear vindt

Wat onze klant Lightyear vindt

Helaas kunnen wij deze video niet weergeven omdat we geen toestemming hebben. Voor deze video moet u akkoord gaan met "Alle cookies".

Systemen en veiligheid

De online salarisadministratiekoppeling kan gekoppeld worden aan de volgende systemen: ADP, Nmbrs, AFAS, SAP. Vanaf 2022 volgen Centric, Raet en Microloon. Houdt hierbij rekening mee dat een aansluiting aanvangt per 01.01 van het jaar.

Koppeling van systemen met persoonsgegevens vraagt om een veilig beheer. Deze webapplicatie voldoet aan de beveiligingseisen.

Kosten

Neem voor de exacte kosten contact op met uw adviseur of met Zwitserleven. De kosten hangen namelijk af van uw Salarispakket en uw pensioenregeling. Hiernaast rekent een aantal salarispakketproviders kosten voor het integreren van de koppeling in uw Salarispakket. Neem hiervoor contact op met uw eigen provider.

Interesse?

Wilt u ook wijzigingen in werknemersgegevens eenvoudig doorgeven en op kosten besparen?
Wij maken graag een offerte op maat voor u.