Online salarisadministratiekoppeling.

Online salarisadministratiekoppeling.

Wijzigingen werknemersgegevens eenvoudig doorgeven? Koppel nu uw salarisadministratie aan uw pensioenregeling bij Zwitserleven.

De voordelen:

  • Het bespaart uw organisatie tijd en geld
  • Indienst- of uitdiensttredingen van uw werknemers worden automatisch gemeld voor de pensioenregeling
  • Gaat een werknemer parttime werken? Of krijgt iemand een salarisverhoging? Dan komen deze wijzigingen vanzelf bij ons terecht. U hoeft ze dus niet meer apart door te geven
  • De informatie over werknemers die meedoen aan de pensioenregeling is altijd up-to-date en gelijk aan de gegevens in uw salarisadministratie

Wat onze klant Lightyear vindt

close

Systemen en veiligheid

De online salarisadministratiekoppeling kan gekoppeld worden aan de volgende systemen: ADP, BCS, Raet, Visma, Nmbrs, Cobra, UNIT4, AFAS, Exact Globe Next en Loket.nl.

Koppeling van systemen met persoonsgegevens vraagt om een veilig beheer. Deze webapplicatie voldoet aan de beveiligingseisen.

Kosten

Een aansluiting op de online salarisadministratiekoppeling is er al vanaf € 780 exclusief btw. De exacte kosten zijn afhankelijk van uw salarispakket en pensioenregeling. Naast de eenmalige aansluitkosten rekent een aantal providers ook aanvullende kosten. Check dit bij uw eigen provider.

Interesse?

Wilt u ook wijzigingen in werknemersgegevens eenvoudig doorgeven en op kosten besparen?
Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Download de leaflet