Onze klanten over Zwitserleven.

Onze klanten over Zwitserleven.

"Onze relatie met Zwitserleven is al 40 jaar goed"

Hans Wiedemeijer, Financieel Directeur Brother Nederland

"Brother is in 1908 opgericht door de twee broers Marayoshi en Yitsuichy Yasui, vandaar de naam. Ze zijn ooit begonnen met trapnaaimachines voor de productie van strooien hoeden."

"Kwaliteit en transparantie waren doorslaggevend"

Wim Moerman, Financieel Directeur Snowworld

"Onder het vaste personeel is veel horecapersoneel, maar we hebben ook veel ski- en snowboardinstructeurs in dienst. Ik denk dat we een van de grootste wintersportscholen ter wereld zijn."

"Zwitserleven moest bewijzen dat ze de beste partij waren"

Erik Triesscheijn, bestuursvoorzitter Omega

"Vanwege economische ontwikkelingen en veranderingen in de branche besloten we dat het beter was om het pensioenfonds onder te brengen bij een verzekeraar. Maar liefst 12 reclamebureaus namen deel aan dit pensioenfonds."

"We willen onze medewerkers zekerheid bieden"

Wim van As, Directeur Versvishandel Jan van As

"Vroeger ging ik elke schoolvakantie werken in het bedrijf van mijn vader. Zo is de liefde voor de vishandel ontstaan. De kunst is om de tijd tussen vangst en bereiding zo kort mogelijk te krijgen."

"Zwitserleven heeft passie voor pensioen"

Boudewijn Heineman, Financieel Directeur van Deli XL

"Ik zie belangrijke overeenkomsten tussen Deli XL en Zwitserleven. Wij hebben passie voor food en Zwitserleven heeft passie voor pensioen. Dat werd ons meteen duidelijk."

"Persoonlijke aandacht is onbetaalbaar"

Jack ter Haar, Directeur Human Resources bij Sogeti.

"Zorgplicht wordt steeds belangrijker in de relatie tussen werkgever en werknemer. Als je als werkgever geen goede uitleg geeft over de pensioenregeling, dan loop je het risico dat je daar later op aangesproken wordt."

"Ervaring met het Swiss Life Network is erg goed"

Jaap Hoogland, International Pension Manager Océ-Technologies B.V.

"Océ heeft dochterondernemingen in 32 verschillende landen. Dan is de keuze voor multinationaal poolen snel gemaakt. Diverse van onze ondernemingen zijn aangesloten bij het Swiss Life Network."

"Er was meer mogelijk dan we dachten."

Susanne Mulders-de Rooij, oud-voorzitter van bestuur pensioenfonds Heijmans

Toen duidelijk werd dat verzekeren in het belang van alle stakeholders zou kunnen uitpakken, zijn we zeer intensief scenario's gaan doorrekenen. Wij hebben voor Zwitserleven gekozen, omdat zij zo gedegen over kwamen.