Waarom Zwitserleven?

Waarom kiezen bijna 15.000 werkgevers voor Zwitserleven als het gaat om het pensioen van hun werknemers?

Heldere communicatie.

Pensioen is soms best lastige materie, zeker voor werknemers die er niet dagelijks mee te maken hebben. We bieden heldere en duidelijke informatie, van presentaties bij u op locatie tot persoonlijke gesprekken. Voor Engelstalige werkgevers en werknemers is daarnaast steeds meer informatie in het Engels beschikbaar. 

Eenvoudig beheer.

Als werkgever kunt u voor informatie over uw bestaande pensioenregeling eenvoudig inloggen op uw eigen persoonlijke website. 

Multinational pooling.

Maakt uw bedrijf deel uit van een multinationale onderneming? Met multinational pooling kan het moederbedrijf op kosten besparen.

Online salarisadministratiekoppeling.

Wijzigingen werknemersgegevens eenvoudig doorgeven? Koppel nu uw salarisadministratie aan uw pensioen­regeling bij Zwitserleven.

DĂ© pensioenspecialist.

Als pensioenexperts delen wij graag onze kennis met u en uw adviseur.

Overstap­service.

Zodra u heeft besloten uw pensioenregeling bij ons onder te brengen, bent u verzekerd van een zorgeloze overstap. 

Onze diensten.

We hebben al onze diensten overzichtelijk voor u gebundeld in onze dienstencatalogus. 

Onze klanten.

Wat vinden onze klanten van Zwitserleven?

Online pensioen kopen voor deelnemers

Online pensioen kopen is niet alleen mogelijk voor middelloon- en eindloonregelingen. We verwachten dat het in 2020 ook kan voor kapitaal dat niet bij Zwitserleven verzekerd is. Daarnaast ontvangen vanaf 2020 deelnemers 6 maanden voor hun AOW-gerechtigde leeftijd een uitnodiging om pensioen te kopen. Precies wat deelnemers graag willen.