Zwitserleven heeft passie voor pensioen.

Zwitserleven heeft passie voor pensioen.

"Ik zie belangrijke overeenkomsten tussen Deli XL en Zwitserleven. Wij hebben passie voor food en Zwitserleven heeft passie voor pensioen. Dat werd ons meteen duidelijk."

"Speciaal voor de complexe pensioenregeling van Deli XL bedacht Zwitserleven een zeer creatieve oplossing. Echt een stukje maatwerk, dat ons heeft doen besluiten onze pensioenen bij Zwitserleven onder te brengen.“

Een prettige relatie

“Ik kan het zeer waarderen dat er steeds contactmomenten met Zwitserleven zijn. Op alle niveaus binnen de organisatie, zowel op operationeel als op management niveau."

"Ik krijg geregeld uitnodigingen voor seminars, lezingen of events. Dat houdt de relatie levend, want het is heel gemakkelijk om de contacten te laten verwateren. Het kan ook ophouden met de jaarlijkse premienota en wat administratieve rompslomp, maar Zwitserleven gaat verder. Terwijl we toch voor mijn gevoel niet tot de echt heel grote klanten van Zwitserleven behoren."

"Ik ben dus blij verrast dat we niet opgaan in de massa, maar regelmatig serieuze aandacht krijgen”.

Betrouwbaar

“Zwitserleven is, net als Deli XL, een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. Waar het om draait is op de juiste momenten adequaat reageren en meedenken met de klant. Daarmee maak je het onderscheid."

"Bij Zwitserleven doen ze wat ze zeggen en zeggen ze wat ze doen. Die servicegerichte instelling kennen wij ook. Daarom verloopt de samenwerking zo goed en voelen wij elkaar goed aan. Juist ja, met een Zwitserleven Gevoel!“