Athora publiceert halfjaarcijfers; groei Zwitserleven zet voort.
ImageOver Zwitserleven

Athora publiceert halfjaarcijfers; groei Zwitserleven zet voort.

ImageLeestijd 2 minuten

Vandaag heeft Athora Netherlands haar cijfers over de eerste helft van 2021 bekend gemaakt. De moedermaatschappij van Zwitserleven meldt een gestegen onderliggend resultaat en een stabiele solvabiliteitspositie. De commerciële resultaten van Zwitserleven laten zien dat de groei in pensioenen doorzet.

Strategie effectief in uitvoering

In lijn met de strategie die vorig jaar is aangekondigd met focus op de pensioenmarkt, rapporteert Athora een verdere groei in de belangrijkste pensioenproposities. Naast de toename van de pensioenpremies, nam ook de instroom in Zwitserleven PPI verder toe.

Klantvertrouwen historisch hoog

De klanttevredenheid is verder gestegen in dit eerste halfjaar. Die tevredenheid en het vertrouwen is terug te zien in de historisch hoge retentiegraad van 91,3%.

Duurzaam

Met trots meldden we al dat Zwitserleven als onderdeel van Athora Netherlands is uitgeroepen tot de meest duurzame verzekeraar van Nederland. De Eerlijke verzekeringswijzer meldde in het nieuwste onderzoek dat ze hebben gedaan, dat we adequaat actie ondernemen tegen mensenrechtenschendingen. Dit onderschrijft het belang dat we hechten aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

Bekijk alle resultaten in het persbericht (Engels)


Dit artikel is gepubliceerd op 08 september 2021

Misschien vindt u dit ook interessant:

Nieuw op MijnZwitserleven voor werkgevers

Een update van nieuwe features op MijnZwitserleven voor werkgevers

Leestijd 2 minuten

Athora Netherlands halfjaarcijfers 2024

Athora Netherlands halfjaarcijfers 2024 Sterke financiële resultaten en commercieel momentum

Leestijd 3 minuten

DynamischBeleggen voor een persoonlijker pensioen

DynamischBeleggen van Zwitserleven sluit aan bij de trend dat consumenten steeds meer behoefte hebben aan producten en diensten die passen bij hun persoonlijke situatie en wensen.

Leestijd 3 minuten

Nieuwe Zwitserleven App || Altijd en overal inzicht in pensioen  

We hebben de MijnZwitserleven app in een compleet nieuw jasje gestoken. Met deze app hebben deelnemers nu direct inzicht in hun pensioen. Bovendien is de app nu stabieler en zijn de prestaties verbeterd!

Leestijd 1 minuten