Visser-Brons benoemd tot General Manager Commerce.
ImageOver Zwitserleven

Visser-Brons benoemd tot General Manager Commerce.

ImageLeestijd 3 minuten

Annemieke Visser-Brons treedt in dienst bij Athora Netherlands en wordt benoemd tot General Manager Commerce per 1 januari 2023. Annemieke wordt daarmee verantwoordelijk voor het aansturen en uitbouwen van de commerciële Pensioen- en Levenstrategie van Athora Netherlands, waaronder die van het sterke merk Zwitserleven.

Jan de Pooter, CEO van Athora Netherlands: “Ik ben ontzettend blij dat Annemieke mijn team komt versterken. Annemieke is een daadkrachtige en energieke persoonlijkheid. Met haar expertise en ervaring in de pensioen- en levenmarkt is zij de ideale persoon om leiding te geven aan het realiseren van onze strategische doelstellingen, het optimaliseren van onze dienstverlening aan klanten en het inspelen op de kansen en uitdagingen die voortvloeien uit het nieuwe pensioenstelsel. Met als doel een nog sterkere positionering en duurzame groei van Athora Netherlands en ons merk Zwitserleven.”

Annemieke Visser-Brons (1970) komt over van NN Group, waar zij als directeur Pensions verantwoordelijk was voor het pensioenbedrijf van NN. Zij startte haar loopbaan bij Aegon Nederland, waar zij verschillende managementposities vervulde. Van 2009 tot 2017 vervulde Annemieke verschillende leidinggevende functies bij Delta Lloyd, waaronder Director of Delta Lloyd Levensverzekering N.V.


Dit artikel is gepubliceerd op 23 augustus 2022