Let op: uw browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven. Meer informatie

Pensioenregeling kiezen voor uw werknemers.

Pensioen­regeling kiezen voor uw werknemers.

Pensioenregeling voor werknemers? De werkgever die goed voor zijn of haar personeel wil zorgen, kan niet aan dit onderwerp voorbijgaan. Er zijn verschillende redenen om als werkgever voor een pensioenregeling van Zwitserleven te kiezen.

Duidelijke communicatie met werknemers

Een van de belangrijkste redenen om als werkgever met ons een pensioenregeling aan te gaan, is de duidelijke informatie voor uw werknemers. Wij begrijpen dat een pensioenregeling allerlei praktische vragen oproept, en die beantwoorden we graag: via de werknemersdesk, in presentaties en via websites. Wij nemen u zo de communicatie van werkgever naar werknemers grotendeels uit handen.

Eenvoudig beheer van de pensioenregeling voor de werkgever

Werkgevers willen de pensioenregelingen van hun werknemers op orde hebben, zonder er te veel tijd aan kwijt te zijn. Daarom bieden we werkgevers een eigen website.  Met deze website hebben werkgevers eenvoudig inzicht in de pensioenregeling, pensioenopbouw van werknemers en geven zij de wijzigingen door.

Nog meer redenen voor werkgevers

Nog een reden waarom werkgevers voor Zwitserleven kiezen, zijn onze pensioenregelingen. Hieronder introduceren we kort alle pensioenregelingen voor werknemers en werkgevers. Nog meer redenen nodig? Lees dan verder waarom al bijna 15.000 werkgevers voor Zwitserleven kiezen.

Alle pensioenregelingen voor werknemers en werkgevers op een rij

  • Het Nu Pensioen is duidelijk, verantwoord en compleet. Een nieuwe en duidelijke manier om pensioen op te bouwen op basis van beleggingen. Deze pensioenregeling is een product van Zwitserleven PPI en Zwitserleven.
  • Nu PensioenRekening is anders dan andere pensioenregelingen. Als een werknemer voor zijn pensioen overlijdt, gaat het belegde geld naar pensioen voor de partner en kinderen. Nu PensioenRekening is een product van Zwitserleven PPI en Zwitserleven.
  • Het Exclusief Pensioen is een bijzonder transparante pensioenregeling voor werknemers. In deze beschikbare premieregeling betaalt u aparte bedragen voor pensioen, overlijden, arbeidsongeschiktheid en kosten.
  • Het i-Pensioen is volledig online en daardoor zeer betaalbaar. Deze pensioenregeling is beschikbaar in de variant Middelloon.
  • De Collectieve Risicoverzekering is een werknemersverzekering. U kunt hiermee uw werknemers iets extra’s bieden, zonder de verplichte fiscale regels en juridische documenten die een pensioenregeling voor werknemers ingewikkeld kunnen maken.
  • Een pensioenregeling bij grotere werkgevers vraagt altijd om maatwerk. Zo kunnen we u adviseren over bijvoorbeeld een gesepareerd beleggingsdepot op basis van vaste rente of marktwaarde.

Heeft u advies nodig?

Pensioen is complex en vereist advies. Laat u daarom goed adviseren over uw pensioenregeling. Zwitserleven werkt hiervoor al jaren samen met professionele, onafhankelijke adviseurs. Zij kunnen u adviseren over pensioenoplossingen van verschillende aanbieders. Zoekt u een onafhankelijke adviseur? Vul dan uw postcode in in onze adviseur zoekfunctie.

U kunt ook terecht bij Zwitserleven voor advies over uitsluitend Zwitserleven oplossingen. Houd er rekening mee dat u kosten voor advies betaalt. Heeft u een aanvraag voor een afspraak gemaakt? Dan gaan we als volgt te werk:

  • Binnen 5 werkdagen nemen we contact met u op.
  • We inventariseren uw wensen. U kunt kiezen uit onafhankelijk advies van een externe adviseur of advies van Zwitserleven.
  • Kiest u voor een onafhankelijke adviseur? Wij helpen u een adviseur bij u in de regio te vinden.
  • Kiest u voor Zwitserleven? Dan maakt één van onze Zwitserleven pensioenspecialisten een persoonlijke afspraak met u.