Pensioenregeling kiezen voor uw werknemers.

Pensioen­regeling kiezen voor uw werknemers.

Pensioenregeling voor werknemers? De werkgever die goed voor zijn of haar personeel wil zorgen, kan niet aan dit onderwerp voorbijgaan. Er zijn verschillende redenen om als werkgever voor een pensioenregeling van Zwitserleven te kiezen.

Duidelijke communicatie met werknemers

Een van de belangrijkste redenen om als werkgever met ons een pensioenregeling aan te gaan, is de duidelijke informatie voor uw werknemers. Wij begrijpen dat een pensioenregeling allerlei praktische vragen oproept, en die beantwoorden we graag: via de werknemersdesk, in presentaties en via websites. Wij nemen u zo de communicatie van werkgever naar werknemers grotendeels uit handen.

Eenvoudig beheer van de pensioenregeling voor de werkgever

Werkgevers willen de pensioenregelingen van hun werknemers op orde hebben, zonder er te veel tijd aan kwijt te zijn. Daarom bieden we werkgevers een eigen website.  Met deze website hebben werkgevers eenvoudig inzicht in de pensioenregeling, pensioenopbouw van werknemers en geven zij de wijzigingen door.

Nog meer redenen voor werkgevers

Nog een reden waarom werkgevers voor Zwitserleven kiezen, zijn onze pensioenregelingen. Hieronder introduceren we kort alle pensioenregelingen voor werknemers en werkgevers. Nog meer redenen nodig? Lees dan verder waarom al bijna 15.000 werkgevers voor Zwitserleven kiezen.

Alle pensioenregelingen voor werknemers en werkgevers op een rij

  • Het Nu Pensioen is duidelijk, verantwoord en compleet. Een nieuwe en duidelijke manier om pensioen op te bouwen op basis van beleggingen. Deze pensioenregeling is een product van Zwitserleven PPI en Zwitserleven.
  • Het Exclusief Pensioen is een bijzonder transparante pensioenregeling voor werknemers. In deze beschikbare premieregeling betaalt u aparte bedragen voor pensioen, overlijden, arbeidsongeschiktheid en kosten.
  • Het i-Pensioen Middelloon garandeert Zwitserleven de hoogte van de pensioenen. Uw werknemers lopen geen beleggingsrisico.
  • De Collectieve Risicoverzekering is een werknemersverzekering. U kunt hiermee uw werknemers iets extra’s bieden, zonder de verplichte fiscale regels en juridische documenten die een pensioenregeling voor werknemers ingewikkeld kunnen maken.
  • Een pensioenregeling bij grotere werkgevers vraagt altijd om maatwerk. Zo kunnen we u adviseren over bijvoorbeeld een gesepareerd beleggingsdepot op basis van vaste rente of marktwaarde.

Offerte aanvragen of advies nodig?

Als goede werkgever zoekt u een pensioen dat past bij uw bedrijf en uw werknemers. Voor elk soort bedrijf hebben we volop keuze. Bijvoorbeeld pensioen op basis van beschikbare premie voor beleggingen, eventueel aangevuld met Nettopensioen.

Bekijk hier het complete overzicht van onze producten

Meer weten over deze of een van onze andere pensioenregelingen? Of wilt u advies op maat over een pensioenregeling voor uw medewerkers? Neem dan contact op met een onafhankelijk adviseur. Zwitserleven heeft een uitstekende relatie met een groot aantal professionele verzekeringsadviseurs.