Beschikbare premie­regeling.

Uw huidige regeling is in principe het uitgangspunt voor ons voorstel. Heeft u nu een beschikbare premieregeling? Dan ontvangt u een voorstel voor een beschikbare premieregeling.

Voor een beschikbare premieregeling kunt u kiezen uit twee producten:

Zwitserleven Nu Pensioen

Zwitserleven Nu Pensioen

Een modern, transparant en eigentijds pensioen van Zwitserleven PPI. Het is een regeling met de combinatie van lage kosten en verantwoord beleggen. Werknemers kunnen kiezen voor meer zekerheid en duidelijkheid over de hoogte van pensioen met de ZekerheidZwitch. Ook doorbeleggen behoort tot de mogelijkheden.

Zwitserleven Exclusief Pensioen

Zwitserleven Exclusief Pensioen

Een transparant pensioen voor uw werknemers. U bepaalt de hoogte van de premie. Deze premie wordt standaard belegd in HorizonBeleggen. Uw werknemers kunnen zelf ook invloed uitoefenen op hun beleggingen door te kiezen voor ProfielBeleggen of Vrijbeleggen. Uniek is de ZekerheidZwitch. Uw werknemer kiest voor meer zekerheid en duidelijkheid over de hoogte van zijn pensioen.

Werknemers met een pensioengevend loon boven € 114.866

Per 1 januari 2015 zijn de regels voor opbouw van pensioen veranderd. Over het salaris boven € 114.866 (2022) kan een werknemer geen ‘gewoon'  pensioen meer opbouwen. Veel werkgevers willen hiervoor een oplossing. Onze oplossing is het Zwitserleven Netto Pensioen.

Kapitaal bij leven regeling

Heeft u nu een beschikbare premieregeling met garantiekapitalen en winstdeling? Dit product bieden we niet meer aan. U ontvangt daarom een voorstel voor het Zwitserleven Nu Pensioen en Zwitserleven Exclusief Pensioen.