Eerste baan.

Gefeliciteerd met uw eerste baan!

Uw pensioen klinkt misschien nog heel ver weg. Toch is het verstandig om hier alvast aandacht aan te besteden, zodat uw inkomen voor later goed geregeld is.

Wat is pensioen eigenlijk?

Wat is pensioen eigenlijk?

Pensioen lijkt heel complex, maar eigenlijk valt dat best mee.

Helaas kunnen wij deze video niet weergeven omdat we geen toestemming hebben. Voor deze video moet u akkoord gaan met "Alle cookies".

Wat je aan het begin van je carrière inlegt, levert je uiteindelijk het meeste op.

De pensioen­regeling bij uw nieuwe baan

Er komt veel op u af bij een nieuwe baan. Heeft uw nieuwe werkgever een pensioenregeling? Er bestaan verschillen tussen pensioenregelingen. Bijvoorbeeld: wat krijgt u wel en niet in de pensioenregeling? En wordt er een eigen bijdrage in de kosten gevraagd? Het is goed om pensioenregelingen te vergelijken. En om te kijken wat dit voor u persoonlijk kan betekenen. Door de Pensioenvergelijker in te vullen krijgt u meer inzicht. Onze lijst met aandachtspunten helpt u op weg in het gesprek met uw nieuwe werkgever.

Wat kan Zwitserleven verder voor u betekenen in de toekomst?

Wat kan Zwitserleven verder voor u betekenen in de toekomst?

Zwitserleven wil haar klanten het Zwitserleven Gevoel geven. Dat wil zeggen dat we iedereen de kans willen geven om zijn of haar eigen financiële toekomst vorm te geven. Nu en later, op eenvoudige en toegankelijke wijze.

Duurzaam beleggen.

Duurzaam beleggen.

Zwitserleven is al vier jaar op een rij uitgeroepen tot de meest duurzame verzekeraar. Lees meer.