Genieten van uw pensioen.

Genieten van uw pensioen.

U bent met pensioen

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. 'Betaal ik belasting over mijn pensioeninkomen?', 'Hoe wijzig ik mijn rekeningnummer?', of  'Wat ga ik doen als ik meer vrije tijd heb?' U krijgt antwoord op deze en meer  veelvoorkomende vragen.

Uw nieuwe loonstrook

Uw nieuwe loonstrook

Uw loonstrook ziet er nu anders uit. Ook ontvangt u uw pensioeninkomen nu als één bedrag als u dit eerder als aparte bedragen op hetzelfde betaalmoment kreeg. Aan het moment van uitbetaling en aan uw bruto pensioeninkomen verandert niets. Lees de veelgestelde vragen en bekijk een voorbeeld van de loonstrook. 

Pensioen en belasting

Pensioen en belasting

Als u met pensioen bent, krijgt u te maken met voor u nieuwe belastingregels. We zetten de belangrijkste belastingtips op een rij, zodat u weet wat er van uw pensioeninkomen wordt ingehouden. Elk jaar ontvangt u een jaaropgaaf van uw pensioeninkomen. Als u deze niet heeft ontvangen, dan kunt u een kopie van de jaaropgaaf bij ons opvragen.

De route naar uw pensioen

Keuze maken

U heeft gekozen voor pensioen bij Zwitserleven.

Hoogte pensioeninkomen

2 weken voor uw eerste pensioenuitbetaling informeren wij u over uw definitieve pensioeninkomen.

Uw maandelijkse pensioeninkomen

U ontvangt maandelijks op hetzelfde moment uw pensioeninkomen.

Zelect.

Speciaal voor klanten met een pensioeninkomen bij Zwitserleven hebben wij een gevarieerd aanbod boordevol workshops en leuke activiteiten.

Heeft u hulp nodig?

Wij helpen u graag op onze Service & Contact pagina.