Een vrouw met hoed, op haar rug gezien, kijkt naar de Rocky Mountains in Canada. Op de voorgrond staan gele bloemen.

Zakelijk.

Als werkgever wilt u talent houden en aantrekken. Daar helpt een pensioenregeling van nu bij. Met onze moderne pensioenregelingen en diensten bieden we uw werknemers nú de tools voor een inkomen voor later. Zodat ze straks onbezorgd kunnen genieten.

Welke pensioenregeling past bij u?

Beschikbare premie­regeling

Kies voor het Nu Pensioen:

  • Grip op uw kosten
  • Duurzame lifecycles
  • Regeling op maat

Middelloon­regeling

Kies voor het i- Pensioen: 

  • Zekerheid door een gegarandeerd pensioen
  • Lage administratiekosten
  • Online administratie van de regeling
PensioenEvent 2022 - Wake Up!

PensioenEvent 2022 - Wake Up!

Op het PensioenEvent hoorde u o.a. de laatste ins en outs over het pensioenakkoord en duurzaamheid. Bekijk de video's en presentaties nog eens terug.

Pensioenakkoord

Pensioenakkoord

Uiterlijk 1 januari 2027 moeten alle pensioenregelingen voldoen aan de nieuwe Wet toekomst pensioenen. Zwitserleven helpt u graag met de overgang naar de nieuwe pensioenregeling.

Actueel

Optimaal beleggingsbeleid op deelnemersniveau.

Optimaal beleggingsbeleid op deelnemersniveau.

In het huidige systeem van individuele beschikbare premieregelingen maken we bij het inrichten van de beleggingen op deelnemersniveau gebruik van het lifecycle systeem.

De ambities van Athora Netherlands en Zwitserleven.

De ambities van Athora Netherlands en Zwitserleven.

Jan de Pooter, CEO Athora Netherlands, vertelt meer over de strategie en toekomstbestendigheid van de moedermaatschappij van Zwitserleven.

Succesvolle samenwerking tussen Zwitserleven en ACTIAM wordt voortgezet.

Succesvolle samenwerking tussen Zwitserleven en ACTIAM wordt voortgezet.

Vermogensbeheerder ACTIAM wordt onderdeel van Cardano Group. We zijn erg blij met goed nieuws over onze samenwerking met onze vermogensbeheerder ACTIAM.
Aan de slag

Aan de slag

Veel werknemers hebben een extra zetje nodig om actief met hun pensioen bezig te zijn. Daarom bieden we twee activatie-programma’s: een persoonlijke welkomstvideo voor MijnZwitserleven en de mogelijkheid om pensioen aan te vullen extra onder de aandacht te brengen.

Waarom Zwitserleven?

Waarom Zwitserleven?

  • Eenvoudig beheer
  • Heldere communicatie
  • Duurzame partner
Meest duurzame verzekeraar

Meest duurzame verzekeraar

Wij zijn er trots op dat we door De Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO) weer zijn uitgeroepen tot de meest duurzame verzekeraar van Nederland.

Wat u moet weten over pensioen

Als werkgever wilt u een goede pensioenregeling voor uw werknemers. Maar welke soort regelingen zijn er, en hoe kiest u welke het beste bij u en uw werknemers past? 

Events

Zwitserleven biedt u een aantal evenementen zodat u alles te weten komt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van pensioen. Bekijk alle informatie over aankomende evenementen en impressies van voorgaande evenementen.