Let op: uw browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven. Meer informatie

Zakelijk.

Als werkgever wilt u talent houden en aantrekken. Daar helpt een pensioenregeling van nu bij. Met onze moderne pensioenregelingen en diensten bieden we uw werknemers nú de tools voor een inkomen voor later. Zodat ze straks onbezorgd kunnen genieten.

Welke pensioenregeling past bij u?

Beschikbare premie­regeling

Kies voor het Nu Pensioen:

  • Grip op uw kosten
  • Duurzame lifecycles
  • Regeling op maat

Middelloon­regeling

Kies voor het i- Pensioen: 

  • Zekerheid door een gegarandeerd pensioen
  • Lage administratiekosten
  • Online administratie van de regeling

Aan de slag

Veel werknemers hebben een extra zetje nodig om actief met hun pensioen bezig te zijn. Daarom bieden we twee activatie-programma’s: een persoonlijke welkomstvideo voor MijnZwitserleven en de mogelijkheid om pensioen aan te vullen extra onder de aandacht te brengen.

Actueel

Zwitserleven PPI: White label biedt oplossing voor ‘witte vlekken’

Zwitserleven PPI: White label biedt oplossing voor ‘witte vlekken’

Bent u een kleine werkgever met maximaal 10 werknemers? Met de basispensioen-regeling van Zwitserleven PPI kunt u een goed pensioen regelen voor uw werknemers. U regelt dit zelf online via de adviseur. 

Reactie Zwitserleven op pensioenakkoord.

Reactie Zwitserleven op pensioenakkoord.

Zwitserleven is positief over de belangrijke stap richting een transparanter en persoonlijker pensioenstelsel. We zetten de belangrijkste maatregelen van het pensioenakkoord onder elkaar - inclusief enkele kritische kanttekeningen.

Het coronavirus en uw pensioenregeling

Het coronavirus en uw pensioen­regeling

In deze tijd helpen we u samen met uw adviseur graag met een oplossing voor uw pensioenregeling. Lees over de mogelijkheden voor het verlagen van de pensioenkosten en andere informatie. Ook vindt u de veelgestelde vragen voor u en uw werknemers. 

Waarom Zwitserleven?

  • Eenvoudig beheer
  • Heldere communicatie
  • Duurzame partner

"Persoonlijke aandacht is onbetaalbaar."

Jack ter Haar, Directeur Human Resources bij Sogeti.

Wat u moet weten over pensioen

Wat u moet weten over pensioen

Als werkgever wilt u een goede pensioenregeling voor uw werknemers. Maar welke soort regelingen zijn er, en hoe kiest u welke het beste bij u en uw werknemers past? 

Events

Events

Zwitserleven biedt u een aantal evenementen zodat u alles te weten komt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van pensioen. Bekijk alle informatie over aankomende evenementen en impressies van voorgaande evenementen.