Pensioen.

Uw pensioen komt dichterbij.

Een belangrijk moment in uw leven! Het is verstandig om alvast na te denken over uw pensioen. Niet alleen om te beslissen hoe u straks uw dagen gaat vullen, ook de financiële kant vraagt om voorbereiding. Zwitserleven zet op een rij wat u kunt verwachten.

Bijna met pensioen.

Wat staat u te wachten?

close

Direct Ingaand Pensioen.

Gaat u bijna met pensioen? Dan komt uw pensioenkapitaal vrij. Met dit kapitaal koopt u uw pensioenuitkering aan. Doet u dat bij Zwitserleven, dan kunt u rekenen op een scherpe prijs. Bereken zelf uw pensioenuitkering bij Zwitserleven met onze online tool, en vraag het direct aan.

PensioenMomentje.

Uw pensioen staat voor de deur. Weet u hoe uw inkomen eruit komt te zien zodra u stopt met werken? Zwitserleven helpt u graag door inzicht te geven tijdens een PensioenMomentje.

Uitbetaling van mijn pensioenuitkering.

Als u stopt met werken, krijgt u maandelijks een uitkering. Op welke datum van de maand dit bedrag op uw rekening staat, is afhankelijk van uw klantnummer.

Contact.

Heeft u behoefte aan contact met een medewerker van Zwitserleven? U kunt ons bellen op 020 - 347 88 94 of stel een vraag via het contactformulier.

Wij helpen u graag verder.