Bijna met pensioen

Uw pensioendatum komt dichterbij.

Een belangrijk moment in uw leven. Het is verstandig om alvast na te denken over uw pensioen. U heeft misschien al plannen gemaakt, of u wilt nog wat langer doorwerken.  De keuze is aan u. Hier vindt u wat u kunt verwachten en welke keuzes u kunt maken.
 

 

De keuze is aan u

Het is goed om u tijdig voor te bereiden op uw pensioen. Zo kunt u bijvoorbeeld keuzes maken die van invloed kunnen zijn op de hoogte van uw pensioen. Deze keuzes zijn afhankelijk van het pensioenreglement van uw werkgever. Meer weten over de keuzes die u kunt maken? Bekijk dan de video hiernaast waarin we alle keuzes overzichtelijk voor u op een rij zetten.

Bijna met pensioen

Welke keuzes kunt u maken?

close

Waar heeft u pensioen opgebouwd?
  

Bij Zwitserleven

U kunt uw pensioeninkomen aanpassen aan uw persoonlijke situatie. Afhankelijk van wat er in uw pensioenreglement staat, heeft u bepaalde keuzemogelijkheden. Bekijk wat u van ons kunt verwachten en de keuzemogelijkheden die uw pensioenregeling biedt.

Ik heb een regeling op basis van:

Andere verzekeraar

U krijgt een voorstel van uw pensioenverzekeraar. Hierin ziet u hoeveel pensioenkapitaal vrij komt. U kunt ook shoppen met uw pensioenkapitaal. Bij Zwitserleven kunt u rekenen op een scherpe prijs en vele extra's. Bereken uw pensioeninkomen bij Zwitserleven met onze online tool, en vraag het direct aan.
 

Weet u niet welke regeling u heeft? Lees dan meer over de pensioenregelingen of kijk in uw Pensioen 1-2-3 of Uniform Pensioen Overzicht. 

MijnZwitserleven

Wilt u alvast zien welk effect de verschillende keuzes hebben op uw pensioen? In MijnZwitserleven kunt u bekijken of u straks voldoende inkomen hebt om leuke dingen te blijven doen.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u liever direct contact? Wij helpen u graag!