Zwitserleven doet weer mee aan de Pensioen 3-daagse!
ImageEvents

Zwitserleven doet weer mee aan de Pensioen 3-daagse!

ImageLeestijd 1 minuten

Op 2, 3 en 4 november is de Pensioen3-daagse. Dit is een initiatief van Wijzer in Geldzaken en het Ministerie van Financiën. Bedrijven bundelen hun krachten om tijdens deze dagen de consument pensioen bewuster te maken.Zwitserleven vindt dit een uitstekend initiatief. Daarom organiseren we op 3 november weer een PensioenAvond voor werknemers vanaf 62 jaar. De PensioenAvond is in de vorm van een webinar.

Waarom deze PensioenAvond?
Pensioen leeft steeds meer onder werknemers. Zeker bij de groep die het pensioen ziet naderen. Hoeveel pensioeninkomen ontvang ik straks? Welke keuzes moet ik maken? Wat betekent de verschuiving van de AOW-leeftijd voor mijn pensioen? Om deze vragen te beantwoorden organiseren we de PensioenAvond.

Uw relaties ontvangen een uitnodiging
Eind eptember ontvangen deelnemers in de leeftijd vanaf 62 jaar met een pensioenregeling bij Zwitserleven een uitnodiging voor de PensioenAvond. We respecteren hierbij de afspraken die we met u hebben gemaakt over het verzenden van uitnodigingen. Vooraf informeren we de werkgevers. U kunt bij dit webinar aanwezig zijn.

Waar en wanneer?
Op 3 november om 19.00 uur staat het webinar gepland. Het programma duurt ongeveer een uur.

Meer informatie?
Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Zwitserleven.


Dit artikel is gepubliceerd op 06 september 2021

Misschien vindt u dit ook interessant:

PensioenAvond 40-55 jaar

Op 21 april organiseerde Zwitserleven de PensioenAvond voor 40-55 jaar. Het was een geslaagd webinar.

Leestijd 2 minuten

Webinar: een vooruitblik op het pensioenbedrijf.

De overname door Athora is afgerond, waarmee Zwitserleven nu een nieuwe eigenaar heeft. Bekijk het webinar waarin onze nieuwe aandeelhouder zich voorstelt.

Leestijd 2 minuten