ImageProducten

Bestandsopgaves automatisch beschikbaar.

ImageLeestijd 3 minuten

Belt u altijd met uw accountmanager als u bestandsgegevens nodig heeft? Voortaan zijn ze voor u automatisch beschikbaar in MijnZwitserleven. Een veilige omgeving waar u snel alle gegevens op kunt vragen die u nodig heeft voor bijvoorbeeld offertes en controles.

Snel inzicht in gegevens

U heeft direct toegang tot de bestandsopgaves op het moment dat u dat wil. U bent dus niet langer van ons afhankelijk voor uw offertes of het controleren van premies en deelnemers. Wel zo makkelijk.
Veilig werken
U vindt de bestandsopgaves onder Mijn regeling in MijnZwitserleven, een beveiligde, persoonlijke online omgeving. Ook in MyWorkplace kunt u bestandsopgaves aanvragen.

Volgens de AVG-eisen

De Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) bepaalt voor een groot deel welke gegevens Zwitserleven, maar ook u, mag delen. Denk bijvoorbeeld aan adresgegevens. Onze bestandsopgaves voldoen dan ook aan deze eisen.

Meer informatie?

Mist u in de bestandsopgaves informatie? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met uw persoonlijke contactpersoon.


Dit artikel is gepubliceerd op 18 mei 2020

Misschien vindt u dit ook interessant:

Denk met ons mee over een verbeterd Nu Pensioen.

Meld u aan voor een van de klankbordsessies. Uw mening, ideeën en suggesties zijn van groot belang!

Leestijd 2 minuten

Aangepaste kortingen en opslagen PPI en-bloc per 1 januari 2024.

Zwitserleven PPI past de voor­waarden en de premie aan van regelingen afgesloten op basis van een en-bloc clausule.

Leestijd 2 minuten

Variabel Pensioen kopen? Kan ook met ‘vreemd’ kapitaal!

Het Zwitserleven Variabel Pensioen kan ook worden gekocht met kapitaal dat ergens anders is opgebouwd. En dat levert aardig wat op.

Leestijd 2 minuten

Zwitserleven Pensioen: nieuw of toch niet?

Sinds WTW’s Nederlandse PPI onderdeel is van Athora Netherlands N.V., werken we aan de ontwikkeling we een nieuw product.

Leestijd 2 minuten

Screeningsproces voor bedrijven nu sneller

De Nederlandsche Bank heeft aangekondigd een meer risico-gebaseerde aanpak voor WWFT te gaan hanteren.

Leestijd 1 minuten

Jaarlijks aanpassen rendements­correctie vanaf 1 januari 2024.

Op 1 januari 2022 heeft Zwitserleven PPI de contracten zonder Tariefgarantie voor het laatst aangepast. Op dat moment is ook de rendements­correctie weer opnieuw vastgesteld. Zwitserleven PPI had als uitgangspunt de rendements­correctie tenminste eens in de 3 jaar aan te passen. Dit gaan we veranderen. Vanaf 1 januari 2024 past Zwitserleven PPI ieder jaar de rendements­correctie aan aan de rente die op dat moment geldt.

Leestijd 3 minuten