Let op: uw browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven. Meer informatie

ImageDienstverlening

Bestandsopgaves automatisch beschikbaar.

ImageLeestijd 3 minuten

Belt u altijd met uw accountmanager als u bestandsgegevens nodig heeft? Voortaan zijn ze voor u automatisch beschikbaar in MijnZwitserleven. Een veilige omgeving waar u snel alle gegevens op kunt vragen die u nodig heeft voor bijvoorbeeld offertes en controles.

Snel inzicht in gegevens

U heeft direct toegang tot de bestandsopgaves op het moment dat u dat wil. U bent dus niet langer van ons afhankelijk voor uw offertes of het controleren van premies en deelnemers. Wel zo makkelijk.
Veilig werken
U vindt de bestandsopgaves onder Mijn regeling in MijnZwitserleven, een beveiligde, persoonlijke online omgeving. Ook in MyWorkplace kunt u bestandsopgaves aanvragen.

Volgens de AVG-eisen

De Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) bepaalt voor een groot deel welke gegevens Zwitserleven, maar ook u, mag delen. Denk bijvoorbeeld aan adresgegevens. Onze bestandsopgaves voldoen dan ook aan deze eisen.

Meer informatie?

Mist u in de bestandsopgaves informatie? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met uw persoonlijke contactpersoon.


Dit artikel is gepubliceerd op 18 mei 2020

Misschien vindt u dit ook interessant:

Fiscale ruimte benutten via PensioenAanvullen.

Fiscale ruimte benutten via Pensioen­Aanvullen.

In december hebben deelnemers de laatste kans om via Pensioen­Aanvullen hun ongebruikte fiscale ruimte van dit jaar te benutten. Een deelnemer kan in MijnZwitserleven snel berekenen hoeveel ruimte hij nog heeft om extra in te leggen.

Leestijd 3 minuten

Nieuw: de Zwitserleven offertetool

Nieuw: de Zwitserleven offertetool

Met trots introduceren we binnenkort de nieuwe Zwitserleven offertetool in pensioennavigator. Eén offertetool voor nieuwe offertes.

Leestijd 2 minuten

ASN stopt met ASN Duurzaam Mixfonds

ASN stopt met ASN Duurzaam Mix­fonds

Per 14 september 2021 stopt ASN Impact Investors met het ASN Duurzaam Mix­fonds. Dit fonds belegt 55% in het ASN Duurzaam Obligatie­fonds en 45% in het ASN Duurzaam Aandelen­fonds. Deze beide fondsen blijven bestaan.

Leestijd 2 minuten

Uitstel wetsvoorstel pensioenverdeling bij scheiding

Uitstel wetsvoorstel pensioenverdeling bij scheiding

De beoogde ingangsdatum van de wet pensioenverdeling bij scheiding 2022 is opnieuw uitgesteld. Door de val van het kabinet is er nog geen overleg over het wetsvoorstel geweest.

Leestijd 2 minuten

Zwitserleven online salarisadministratiekoppeling

Zwitserleven online salarisadministratiekoppeling

Het aanmelden van een nieuwe werknemer voor de pensioen­regeling of het doorgeven van een loonsverhoging kan tijdrovend zijn. Bovendien wordt dit in alle werkdrukte soms vergeten. We maken het uw klanten graag gemakkelijker!

Leestijd 2 minuten

Werknemers actief betrekken bij hun pensioen

Werknemers actief betrekken bij hun pensioen

Veel werknemers hebben een extra zetje nodig om actief met hun pensioen bezig te zijn. Daarom heeft Zwitserleven twee activatieprogramma’s gelanceerd.

Leestijd 2 minuten