ImageProducten

Bestandsopgaves automatisch beschikbaar.

ImageLeestijd 3 minuten

Belt u altijd met uw accountmanager als u bestandsgegevens nodig heeft? Voortaan zijn ze voor u automatisch beschikbaar in MijnZwitserleven. Een veilige omgeving waar u snel alle gegevens op kunt vragen die u nodig heeft voor bijvoorbeeld offertes en controles.

Snel inzicht in gegevens

U heeft direct toegang tot de bestandsopgaves op het moment dat u dat wil. U bent dus niet langer van ons afhankelijk voor uw offertes of het controleren van premies en deelnemers. Wel zo makkelijk.
Veilig werken
U vindt de bestandsopgaves onder Mijn regeling in MijnZwitserleven, een beveiligde, persoonlijke online omgeving. Ook in MyWorkplace kunt u bestandsopgaves aanvragen.

Volgens de AVG-eisen

De Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG) bepaalt voor een groot deel welke gegevens Zwitserleven, maar ook u, mag delen. Denk bijvoorbeeld aan adresgegevens. Onze bestandsopgaves voldoen dan ook aan deze eisen.

Meer informatie?

Mist u in de bestandsopgaves informatie? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met uw persoonlijke contactpersoon.


Dit artikel is gepubliceerd op 18 mei 2020

Misschien vindt u dit ook interessant:

Afsluiten Zwitserleven Variabel Pensioen nu geautomatiseerd.

Afsluiten Zwitserleven Variabel Pensioen nu geautomatiseerd.

Sinds begin april kunt u voor onze deelnemers met een expirerende beschikbare premie­regeling een variabel pensioen bij Zwitserleven afsluiten. Het proces was nog gedeeltelijk handmatig, maar we zijn blij te kunnen melden dat het nieuwe offerteportaal nu geheel geautomatiseerd is.

Leestijd 2 minuten

Marktrentestaffels Zwitserleven.

Marktrentestaffels Zwitserleven.

De laatste tijd is de rente aan het oplopen en dat heeft gevolgen voor onder andere de marktrentestaffels van Zwitserleven. In dit artikel leest u waarom. Zwitserleven hanteert op dit moment marktrentestaffels op basis van 2% en 2,5% voor beschikbare premie­regelingen. Of we een kostprijsstaffel mogen offreren hangt af van de referentierente.

Leestijd 4 minuten

Zwitserleven Variabel Pensioen nu beschikbaar in offerteportaal.

Zwitserleven Variabel Pensioen nu beschikbaar in offerteportaal.

Vanaf nu kunt u een offerte maken voor het Zwitserleven Variabel Pensioen voor deelnemers met een expirerende beschikbare premie­regeling bij Zwitserleven.

Leestijd 2 minuten

Voor- en nadelen van een flexibele premieregeling.

Voor- en nadelen van een flexibele premie­regeling.

In het nieuwe pensioenstelsel hebben we uiteindelijk de flexibele premie­regeling en de solidaire premie­regeling. Het grootste verschil zit in de manier waarop rendementen bij de deelnemers te­rechtkomen en de mate waarin gebruik wordt gemaakt van solidariteitsreserves.

Leestijd 5 minuten

Zwitserleven introduceert: Zwitserleven Variabel Pensioen.

Zwitserleven introduceert: Zwitserleven Variabel Pensioen.

Dit voorjaar komt Zwitserleven op de markt met een variabel pensioen. Productmanager Nanda Nottelman legt uit waarom we deze keuze hebben gemaakt en hoe we het product hebben vormgegeven.

Leestijd 5 minuten

Laatste mogelijkheid voor een stijgende premiestaffel.

Laatste mogelijkheid voor een stijgende premiestaffel.

Een van de gevolgen van de Wet toekomst pensioenen (WTP) is een overgang van een stijgende premiestaffel naar een vast premie­percentage. Werkgevers die nu al een regeling hebben met een vast premie­percentage kunnen dit nog aanpassen tot 1 december 2022.

Leestijd 2 minuten