Zwitserleven zet met nieuw management volgende stap richting pensioenspecialist.
ImageAbout Zwitserleven

Zwitserleven zet met nieuw management volgende stap richting pensioenspecialist.

ImageReadtime 2 minutes

Jan Willem Hoitsma opvolger van Ria Blok-Leenheer

Athora Netherlands is onder het merk Zwitserleven hard bezig de strategie uit te voeren die 2 jaar geleden is ingezet: de pensioenspecialist van Nederland worden. Om dit succesvol verder uit te bouwen, verwelkomt het bedrijf twee nieuwe directeuren binnen het managementteam van de commerciële tak, het MT Commerce.

Jan Willem Hoitsma heeft per 1 oktober Ria Blok-Leenheer opgevolgd als Director Employer Solutions. Met zijn brede en ruime achtergrond in de pensioenwereld op het gebied van management, sales en marketing ligt zijn focus op het behouden en uitbouwen van de bestaande pensioencontracten en het mede realiseren van de groeistrategie. Ria is na zeven fijne jaren van samenwerking toe aan een nieuwe fase in haar loopbaan, maar blijft tot het einde van het jaar actief betrokken bij Zwitserleven.

Per 1 september is Geneviève Ho Sam Sooi begonnen als Director Personal Solutions & Marketing. In deze functie is zij verantwoordelijk voor activiteiten voor klanten die hun pensioen opbouwen of genieten bij Zwitserleven. Zij brengt jarenlange ervaring in het centraal stellen van de klant binnen organisaties mee, met name in de financiële sector. Met deze benoemingen is het MT Commerce weer op volle sterkte.

janwillem-hoitsma-genevieve-hosamsooi_half.jpg

Nieuw pensioenstelsel biedt kansen

Annemieke Visser-Brons, Chief Commercial Officer van Athora Netherlands: “Ik ben Ria dankbaar voor haar bijdrage aan de groei van ons bedrijf. Tegelijkertijd ben ik heel blij dat Geneviève en Jan Willem ons team komen versterken. Zwitserleven wil verder groeien en samen met het nieuwe team werken we aan een nog hogere tevredenheid van klanten en adviseurs. De komende jaren staan we voor een grote uitdaging om werkgevers te helpen de overstap naar het nieuwe pensioenstelsel te maken. Dit doen we samen met het intermediair dat hierin een onmisbare rol vervult. Daarnaast biedt het nieuwe pensioenstelsel Zwitserleven kansen om met nieuwe oplossingen klanten te helpen hun inkomen voor later zeker te stellen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dat succesvol gaan realiseren.”


This article is published on 10 October 2023

Misschien vindt u dit ook interessant:

New MijnZwitserleven for employers

In 2023, the employers' portal in MijnZwitserleven has been improved and tested by 40 employers, with new functionalities available from the end of July.

Readtime 2 minutes

Zwitserleven en Athora Netherlands nieuwe partner Koninklijk Concertgebouworkest

Zwitserleven is per 1 januari 2024 partner geworden van het Koninklijk Concertgebouworkest.

Readtime 2 minutes

The Zwitserleven feeling. It is a feeling we share

The Zwitserleven feeling becomes more profound when shared with loved ones. We aspire to encourage employees to reflect on retirement.

Readtime 2 minutes

Lancering van het nieuwe Zwitserleven gevoel.

In de merkcampagne ‘Een gevoel dat we delen’ staan niet alleen pensioengenieters centraal. Ook de personen die meegenieten van het Zwitserleven gevoel.

Readtime 4 minutes