Het Zwitserleven Dutch Junior Open 2017 is gestart.

Het Zwitserleven Dutch Junior Open 2017 is gestart.

Van 19 tot en met 22 juli 2017 wordt de 33e editie van het Dutch Junior Open gespeeld op Golfclub Toxandria te Molenschot. Dit jaar is Zwitserleven de nieuwe hoofdsponsor van het Dutch Junior Open. Het Zwitserleven Dutch Junior Open is op alle dagen kosteloos toegankelijk voor bezoekers. Bekijk (en deel) hier de promotievideo:

Het Zwitserleven Dutch Junior Open 2017 is gestart

Het Zwitserleven Dutch Junior Open 2017 is gestart

Unfortunately, we cannot display this video because we do not have permission. For this video you must agree to "All cookies".

Zwitserleven Dutch Junior Open

Het Zwitserleven Dutch Junior Open is het internationale amateur jeugdgolftoernooi voor veelbelovende jonge golftalenten tot 21 jaar uit meer dan 14 verschillende landen. Ook dit jaar kent het toernooi een sterk internationaal deelnemersveld, met top jeugdspelers uit onder meer België, China, Duitsland, Engeland, Italië, Spanje, Wales, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en natuurlijk ook Nederland. Voor de winnaar van het Zwitserleven Dutch Junior Open 2017 bij de jongens ligt een wildcard klaar voor het KLM Open 2017 en bij de meisjes een wild card voor het South African Women’s Open 2018.