De verlengingen gaan van start!

De verlengingen gaan van start!

Binnenkort gaan we van start met het klaarzetten van de verlengingenvoorstellen. Om u een handje naar 2020 te helpen, vindt u hier allerlei informatie over verlengingen, zoals een overzicht van de pensioencontracten in uw Zwitserleven-portefeuille. Maar ook actuele productinformatie. De verschillenanalyses volgen eind juni. 

Een goede planning is het halve werk

Voor zowel u als uw klanten hebben we een planning gemaakt. Hier ziet u in één oogopslag wanneer u of uw klant meer informatie over verlengingen van ons kan verwachten. Bekijk meteen de planning.

Beschikbare Premieregeling

De huidige regeling van uw klant is het uitgangspunt van ons voorstel. Dus heeft uw klant nu een beschikbare premieregeling, dan krijgt hij een voorstel voor een beschikbare premieregeling. Hiervoor kan uw klant kiezen uit 2 producten: Zwitserleven Nu Pensioen (Zwitserleven PPI) en Zwitserleven Exclusief pensioen.

i-Pensioen Middelloon

Ook in 2020 biedt Zwitserleven middelloon aan. Goed om te weten: onze tariefstructuur voor het arbeidsongeschiktheidspensioen wijzigt. De premie voor arbeidsongeschiktheidspensioen wordt niet meer op basis van een doorsneepremie berekend, maar hangt voortaan af van de leeftijd van de werknemer. Kom meer te weten over i-Pensioen Middelloon.

Belangrijke kenmerken van ons voorstel en onze producten

Premievolume bepaalt de prijs
Heeft de pensioenregeling bij Zwitserleven een jaarpremie van meer dan € 150.000,-? Dan berekenen we een prijs op maat. Uw accountmanager regelt dit voor u. Heeft de pensioenregeling bij Zwitserleven een jaarpremie van € 150.000,- of minder? Dan kan er een korting of opslag gelden die afhankelijk is van het premievolume.

Veel succes met de verlengingen

Wij wensen u veel succes met de begeleiding van uw klanten naar een nieuw pensioencontract. Kunnen we u hier nog ergens bij helpen? Neem dan gerust contact op met uw accountmanager.