Nieuwe campagne Zwitserleven: Direct Ingaand Pensioen

Nieuwe campagne Zwitserleven: Direct Ingaand Pensioen

Misschien heeft u onze nieuwe campagne al gezien. Op tv en binnenkort in print en online. Hierin roepen we heel Nederland met pensioenkapitaal op die met pensioen gaat, te gaan 'shoppen'. Want de kans is groot dat ze bij Zwitserleven meer uit hun pensioen kunnen halen.

Doelstelling

We willen een voorkeur bereiken bij (potentiële) klanten voor het DIP van Zwitserleven. Daarvoor informeren we de doelgroep over het shoprecht en leiden we geïnteresseerden naar zwitserleven.nl/meerpensioen.

We willen dat de doelgroep zich verdiept in de mogelijkheden van pensioen kopen om uiteindelijk de beste keuze te maken.

U kiest toch ook voor het Zwitserleven Direct Ingaand Pensioen?

  • Aantrekkelijk pensioeninkomen
  • Duurzaam beleggingsbeleid
  • Extra's met Zwitserleven Zelect

Maak eenvoudig zelf offertes via MijnZwitserleven. Klanten van Zwitserleven kunnen via het deelnemersportaal MijnZwitserleven ook een adviseur inschakelen. De adviseur kan de aanvraag dan op het portaal van de deelnemer verder voorbereiden.

Boodschap

De boodschap van de DIP campagne commercial:
"Het Zwitserleven Gevoel, dat gun je toch eigenlijk iedereen."

Bijna met pensioen? Kies voor een optimaal pensioen én duurzaamheid. Kijk op zwitserleven.nl/meerpensioen

Bekijk de commercial

Bekijk de commercial

Helaas kunnen wij deze video niet weergeven omdat we geen toestemming hebben. Voor deze video moet u akkoord gaan met "Alle cookies".

Zwitserleven Journaal PPI

In deze aflevering staan we nogmaals stil bij de mooie resultaten van Zwitserleven PPI. Ook gaat directeur PPI Zwitserleven Arjen van Zanten met 2 adviseurs in gesprek over PPI White Label. Een tool waarmee start-ups en andere kleine bedrijven eenvoudig het pensioenproduct Nu PensioenRekening kunnen afsluiten. Simpelweg via de website van hun adviseur. Hierin is een belangrijke rol in dienstverlening weggelegd voor de pensioenadviseur.

Bekijk aflevering 4 van het Zwitserleven Journaal:

Helaas kunnen wij deze video niet weergeven omdat we geen toestemming hebben. Voor deze video moet u akkoord gaan met "Alle cookies".

Nu ook scenario's in Pensioenoffertes

Voortaan ziet u in de offertes van Exclusief Pensioen en Nu Pensioen per deelnemer ook de verwachte voorbeeldpensioenen van ouderdoms- en partnerpensioen op basis van URM als het economisch mee- en tegenzit. Deze scenario's zijn ook te vinden in de persoonlijke online omgeving MijnZwitserleven.

Vragen?

Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Zwitserleven.