Pensioen kopen

  • Levenslang pensioen-inkomen
  • Op maat samenstellen
  • Aantrekkelijke extra's met Zelect

Gaat u bijna met pensioen?

Dan komt uw pensioenkapitaal vrij. Met dit kapitaal koopt u uw pensioen­. Doet u dat bij Zwitserleven, dan kunt u rekenen op een aantrekkelijk pensioen-inkomen. Bereken uw pensioen-inkomen bij Zwitserleven met onze online tool, en vraag het direct aan.

Levenslang pensioen-inkomen

Een Direct Ingaand Pensioen van Zwitserleven zorgt ervoor dat uw opgebouwde pensioenkapitaal wordt omgezet in een levenslang pensioen-inkomen.

Partnerpensioen

Uw partner ontvangt het 'standaard partnerpensioen' van 70% als u overlijdt. Heeft u geen partner of heeft uw partner bijvoorbeeld zelf een goed inkomen, dan kunt u extra pensioen kopen voor uzelf. 

Tijdelijk een hoger pensioen

Heeft u bijvoorbeeld nog hypotheeklasten of studerende kinderen? U kunt ervoor kiezen om in de eerste jaren een hoger pensioen-inkomen te ontvangen.

Zelect

Speciaal voor klanten met een pensioen-inkomen bij Zwitserleven hebben wij een gevarieerd aanbod om onbezorgd te genieten of aan leuke activiteiten deel te nemen. 

Hoe werkt het?

ICO01 Created with Sketch.
Page 1 Created with Sketch.
Rendement Created with Sketch.
Vraag online aan

Stel online uw Direct Ingaand Pensioen samen.

U ontvangt een aanbod

U ontvangt een aanbod op basis van uw keuzes.

Uw pensioen-inkomen

U ontvangt uw pensioen-inkomen.

Persoonlijk advies?

Een financieel adviseur betaalt u voor persoonlijk advies. Zij kunnen u onafhankelijk advies geven over pensioenoplossingen van verschillende aanbieders.

Variabel Pensioen

Binnenkort biedt Zwitserleven u de mogelijkheid om met uw opgebouwde kapitaal (gedeeltelijk) door te beleggen. Wij noemen dit variabel pensioen.

Wilt u nu al meer weten over deze mogelijkheid? Neemt u dan contact op met uw adviseur. 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice helpt u graag verder.