Pensioen kopen.

 • Aantrekkelijk pensioeninkomen
 • Duurzaam beleggingsbeleid
 • Extra's met Zwitserleven Zelect

Haal meer uit uw pensioenkapitaal

Gaat u binnenkort met pensioen en komt uw opgebouwde pensioenkapitaal vrij? Met dit kapitaal koopt u uw pensioen­. Doet u dat bij Zwitserleven, dan kunt u rekenen op een aantrekkelijk pensioeninkomen. Bovendien beleggen wij uw kapitaal uiterst duurzaam. Bereken uw pensioen en vraag het direct aan.

 1. Ingelegd kapitaal:
  € 100.000

 2. Zwitserleven

  € 494per maand

  Bereken uw pensioen
 3. AEGON

  € 489per maand

 4. Centraal Beheer

  € 484per maand

 5. Nationale Nederlanden

  € 473per maand

Bovenstaande vaste (bruto) pensioeninkomens zijn berekend op 14-07-2022, voor een man van 67 jaar (01-01-1955), met een pensioenkapitaal van €100.000, een gelijkblijvend pensioen en geen partnerpensioen.

Kees haalde meer uit zijn pensioenkapitaal

Kees haalde meer uit zijn pensioenkapitaal

Helaas kunnen wij deze video niet weergeven omdat we geen toestemming hebben. Voor deze video moet u akkoord gaan met "Alle cookies".

Meest duurzame verzekeraar

Meest duurzame verzekeraar

Wij zijn er trots op dat we door De Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO) weer zijn uitgeroepen tot de meest duurzame verzekeraar van Nederland.

Kenmerken van Zwitserleven Vast Pensioen

Levenslang pensioeninkomen

Een Zwitserleven Vast Pensioen zorgt ervoor dat uw opgebouwde pensioenkapitaal wordt omgezet in een levenslang pensioeninkomen.

Partner­pensioen

Uw partner ontvangt het 'standaard partnerpensioen' van 70% als u overlijdt. Heeft u geen partner of heeft uw partner bijvoorbeeld zelf een goed inkomen, dan kunt u extra pensioen kopen voor uzelf. 

Tijdelijk een hoger pensioen

Heeft u bijvoorbeeld nog hypotheeklasten of studerende kinderen? U kunt ervoor kiezen om in de eerste jaren een hoger pensioeninkomen te ontvangen.

Persoonlijk advies?

Een financieel adviseur kan u onafhankelijk advies geven over pensioenoplossingen van Zwitserleven en andere aanbieders. Zij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws en de ontwikkelingen in de pensioenwereld.

Hoe werkt het?

Vraag online aan

Stel online uw Vast Pensioen samen.

U ontvangt een aanbod

U ontvangt een aanbod op basis van uw keuzes.

Uw pensioeninkomen

U ontvangt uw pensioeninkomen.

Zelect.

Zelect.

Speciaal voor klanten met een pensioeninkomen bij Zwitserleven hebben wij een gevarieerd aanbod vol workshops en activiteiten.