MoneyView: Zwitserleven PPI wint 5 sterren in de categorie 'Voorwaarden'

MoneyView: Zwitserleven PPI wint 5 sterren in de categorie 'Voorwaarden'

In de categorie 'Voorwaarden' heeft Zwitserleven PPI Nu Pensioen de hoogste score behaald: 5 sterren. Hiermee biedt Zwitserleven ondernemers op het gebied van voorwaarden het beste pensioenproduct in de markt.

5-sterrenrating

MoneyView beoordeelde 10 pensioenproducten op basis van in totaal 57 voorwaarden, kenmerken en mogelijkheden, van acceptatiecriteria, premiemogelijkheden, (online) communicatiemogelijkheden, nabestaandendekkingen, arbeidsongeschiktheidsdekkingen, beleggingsmogelijkheden en (incidentele) kosten. Het Zwitserleven PPI Nu Pensioen haalt op basis van de 57 meegenomen kenmerken de hoogste score en krijgt daarvoor een 5-sterrenrating voor de voorwaarden.

Onderscheidend

Volgens MoneyView onderscheidt Nu Pensioen zich onder andere doordat er geen sprake is van een minimum contractduur, het kosteloos aanbieden van Engelstalige communicatie zowel voor de werkgever als voor de werknemer, inclusief de online portals, het aanbieden van een WIA-excedent en WGA-hiaat, de mogelijkheid om vanuit de beschikbare premie gegarandeerde pensioenaanspraken aan te kopen en doordat tariefswijzigingen ook gelden voor bestaande contracten.

Jaarlijkse verdubbeling

Arjen van Zanten, directeur Zwitserleven PPI: "Wij hebben er de afgelopen jaren hard aan gewerkt om een kwalitatief hoogwaardig product in de markt te zetten. Wij hoorden al positieve reacties vanuit de markt en zien elk jaar een verdubbeling van het aantal actieve deelnemers. Daar zijn we als PPI erg blij mee. Een hoge waardering van MoneyView voelt dan ook als een kers op de taart, waar we enorm trots op zijn."

Bekijk het rapport van MoneyView.

Over MoneyView

MoneyView is het onafhankelijke onderzoeks- en benchmarkinstituut voor financiële dienstverleners. MoneyView volgt op dagelijkse basis de productontwikkelingen op het gebied van levensverzekeringen, pensioenen, hypotheken, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen, beleggingsproducten en bancaire producten. Met producten als de ProductManager, Selector, Advisa Online en AeQuote biedt MoneyView productvergelijkings- en benchmarkoplossingen voor banken, verzekeraars en adviseurs.

Over Zwitserleven

Zwitserleven is al meer dan 100 jaar de verzekeraar voor inkomen, nu en later. Als gespecialiseerde pensioenverzekeraar biedt Zwitserleven haar klanten een gevarieerd pakket diensten en producten. We willen mensen helpen hun financiële toekomst vorm te geven; een gevoel van onbezorgd genieten. Beter bekend als 'Het Zwitserleven Gevoel'. Zwitserleven belegt zoveel mogelijk in duurzame fondsen met oog voor mens en milieu. We zijn er dan ook trots op dat Zwitserleven al 5 keer op rij is uitgeroepen tot de verzekeraar die het meest verantwoord belegt.

Zwitserleven PPI heeft twee producten: Nu Pensioen en Nu PensioenRekening. Bij deze producten gaat de inleg bijna volledig naar het pensioen van werknemers. De werknemer heeft online inzicht in zijn totale netto pensioen. Wanneer de werknemer arbeidsongeschikt wordt, neemt Zwitserleven de premiebetaling over. Ook het nabestaanden­pensioen is verzekerd via Zwitserleven.


Dit artikel is gepubliceerd op 19 juni 2018