Let op: uw browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven. Meer informatie

Adviseur.

Het nieuwe pensioenakkoord

Uiterlijk 1 januari 2027 moeten alle pensioenregelingen voldoen aan de nieuwe Wet toekomst pensioenen. Zwitserleven helpt u en uw klanten graag met de overgang naar de nieuwe pensioenregeling.

Aan de slag

Veel werknemers hebben een extra zetje nodig om actief met hun pensioen bezig te zijn. Daarom bieden we twee activatie-programma’s: een persoonlijke welkomstvideo voor MijnZwitserleven en de mogelijkheid om pensioen aan te vullen extra onder de aandacht te brengen.

Optimaal beleggingsbeleid op deelnemersniveau.

Optimaal beleggingsbeleid op deelnemersniveau.

In het huidige systeem van individuele beschikbare premieregelingen maken we bij het inrichten van de beleggingen op deelnemersniveau gebruik van het lifecycle systeem.

Pensioen­fonds Atradius brengt haar pensioen onder bij Zwitserleven.

Pensioen­fonds Atradius brengt haar pensioen onder bij Zwitserleven.

Zwitserleven neemt per 1 november 2021 de pensioenaanspraken en -rechten over van Stichting Pensioenfonds Atradius Nederland i.l. 

Succesvolle samenwerking tussen Zwitserleven en ACTIAM wordt voortgezet.

Succesvolle samenwerking tussen Zwitserleven en ACTIAM wordt voortgezet.

Vermogensbeheerder ACTIAM wordt onderdeel van Cardano Group. We zijn erg blij met goed nieuws over onze samenwerking met onze vermogensbeheerder ACTIAM.

De coronacrisis en de pensioenregeling

De coronacrisis en de pensioen­regeling

Om werkgevers en particuliere deelnemers zoveel mogelijk te helpen in deze tijd, hebben we voor hen en voor u de mogelijkheden rondom de pensioenregeling op een rij gezet. 

Verlengingen

Verlengingen

Vanaf augustus zetten we verlengingenvoorstellen voor u klaar. Bekijk alle informatie rondom de verlengingen, zoals een planning en actuele productinformatie. Ook zijn de verschillenanalyses van middelloon- en eindloon en van de beschikbare-premieregelingen beschikbaar.

Dé pensioenverzekeraar van Nederland

Zwitserleven wil haar klanten het Zwitserleven gevoel geven. Dat wil zeggen dat we iedereen de kans willen geven om zijn of haar eigen financiële toekomst vorm te geven. Nu en later, op eenvoudige en toegankelijke wijze. Daar maken we ons elke dag hard voor.

  • Verantwoord. Oud worden in een mooie wereld dankzij verantwoord beleggen.
  • Vrijheid. Iedereen de kans om zelf z'n financiële toekomst vorm te geven.
  • Inzicht. Eenvoudige producten en begrijpelijke communicatie.
Events

Events

Zwitserleven organiseert regelmatig evenementen voor u en onze gemeenschappelijke klanten.

Mini-Update.

De Mini-Updatevan Zwitserleven is hét handige naslagwerk op pocketformaat. Handig voor iedereen die in zijn of haar werk te maken heeft met financiële advisering.

5 Sterren

MoneyView: Zwitserleven PPI wint 5 sterren in de categorie 'Voor­waarden'.
Moneyview 5 sterren voorwaarden PPI