Opvragen persoonsgegevens..

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens. Met dit webformulier vraagt u ons of en zo ja welke persoonsgegevens wij van u hebben vastgelegd. Om uw verzoek in behandeling te kunnen nemen, vragen wij u de volgende gegevens in te vullen zodat we u kunnen identificeren. Hiermee voorkomen we dat we uw gegevens verstrekken aan iemand die zich voordoet als u.

Reactietermijn

Binnen 5 werkdagen krijgt u van ons een eerste reactie. Wij streven ernaar om binnen een maand een onderbouwd antwoord te geven. Bij complexe zaken is dat niet altijd mogelijk. In dat geval stellen wij u tijdig op de hoogte en geven aan wanneer u wel antwoord van ons kunt verwachten.

Wat doen wij met uw persoonsgegevens?

Zwitserleven gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en zorgt ervoor dat verlies en/of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens wordt voorkomen. Wij handelen volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Meer informatie over wat wij met uw persoonsgegevens doen, hoe wij deze beveiligen, met wie wij deze eventueel delen en wat uw rechten zijn kunt u lezen in ons privacy statement.