Onze waarden.

Wat Zwitserleven uniek maakt

Wij willen onze klanten het Zwitserleven Gevoel geven. Dat doen we door iedereen de kans te bieden om zijn of haar eigen financiële toekomst vorm te geven. Nu en later, op een eenvoudige en toegankelijke wijze. Daar maken we ons elke dag hard voor.

Duurzaam

Natuurlijk willen wij niet alleen het beste voor onze klanten, maar ook voor de planeet. Daarom doen we er alles aan om met onze beleggingen bij te dragen aan een mooiere wereld voor later.

Zo hebben wij een duurzaam beleggingsbeleid opgesteld. Het steunen van groene obligatie-projecten en andere duurzame initiatieven staan hierbij hoog in het vaandel. We zijn erg trots op dat onze inspanningen (inter)nationaal wordt erkent.

Vrijheid

Vrijheid is nu weten dat je het goed hebt geregeld voor later. Daar helpen wij graag bij. Bijvoorbeeld door je alles te vertellen over de acht levensmomenten die belangrijk zijn voor je inkomen later. Met onze oplossingen bieden we voor iedere Nederlander mogelijkheden om te sparen voor het pensioen. En om goed verzekerd te zijn bij overlijden of arbeidsongeschiktheid.

Inzicht

Zwitserleven helpt mensen hun pensioen te begrijpen, zodat ze een realistisch beeld hebben van wat er financieel gezien is te verwachten.

Alleen dan kun je de juiste keuzes maken voor je financiële toekomst. Daarom bieden we kwalitatieve en eenvoudig te begrijpen producten. Ook bieden we werknemers inzicht met handige tools en goede communicatie. Want als je de juiste keuzes wilt maken, moet je wel kunnen begrijpen waar het over gaat