i-Pensioen.

i-Pensioen.

Met het i-Pensioen biedt de werkgever zijn werknemers een goede en betaalbare pensioenregeling. Passend binnen het budget en eenvoudig te beheren. Op een extra papierwinkel zit de werkgever tenslotte niet te wachten. Bekijk hieronder de kenmerken van het i-Pensioen.

Kenmerken

Kenmerken

  • Middelloonregeling
  • Toelichting RendementsCorrectie
  • Actuele RendementsCorrectie
  • De hoogte van het uit te keren jaarlijks pensioen staat vast
  • Volledig online, dus weinig administratieve rompslomp
  • vanaf € 1.500,- per werknemer per jaar
Voor wie?

Voor wie?

Voor bedrijven met 1 of meer werknemers.

ZwitchOptie

Met de Wet toekomst pensioenen moeten alle pensioenregelingen worden aangepast. Dit heeft vooral gevolgen voor bestaande eindloon- en middelloonregelingen. De werkgever heeft hiervoor vanuit wetgeving vier jaar de tijd om de pensioenregeling aan te passen. Voor werkgevers met een eindloon- of middelloonregelingen bieden we het i-Pensioen met de ZwitchOptie.

Offerte via Zwitserleven offertetool in Pensioennavigator

U maakt vanaf nu een offerte bij Zwitserleven via Pensioennavigator in de nieuwe Zwitserleven offertetool. Voor nieuwe DB- en DC-regelingen én voor verlengingen. Wilt u een offerte voor een Direct Ingaand Pensioen maken, ga dan naar i-Software.

Maakt u al gebruik van Pensioennavigator? Dan vraagt u in Pensioennavigator toegang tot de Zwitserleven offertetool en kunt u gebruikers toevoegen. Ga naar de Pensioennavigator en log in.
Bekijk de handleiding van het registratieproces

Maakt u nog geen gebruik van Pensioennavigator?
Voordat u en eventuele andere gebruikers offertes kunnen maken, moet u zich eerst (kosteloos) registeren. Dit is exclusief een licentie voor de collectief vergelijker binnen Pensioennavigator. Na registratie bij Pensioennavigator vraagt u autorisatie aan voor de Zwitserleven offertetool. Ga naar het registratieformulier voor Pensioennavigator. Volg daarna de registratiehandleiding voor de Zwitserleven offertetool.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Zwitserleven.