Pensioencursus voor werkgevers.

Pensioencursus voor werkgevers.

In maart organiseren we een cursus voor werkgevers. We geven de cursus op twee verschillende dagen. De cursus is bedoeld voor HR-medewerkers en medewerkers van de financiële administratie die weinig of geen kennis hebben van pensioen. Tijdens de cursus bespreken we actuele onderwerpen over pensioenen en daarnaast behandelen we een aantal lichte pensioenonderwerpen en veel voorkomende veranderingen. We geven geen advies.

We schrijven werkgevers aan die in het tweede jaar van hun vijfjarige contract zitten (nieuw of verlenging). We versturen de uitnodiging in de tweede week van februari. Hierbij houden we ons aan de afspraken over rechtstreekse benadering. U ontvangt een brief met een overzicht van de werkgevers die zijn aangeschreven. U kunt ook bellen met uw Internal Accountmanager.

U kunt bij deze sessies aanwezig zijn. Informeer naar de mogelijkheden bij Marije Romeijn. De cursus wordt gegeven door de Internal Accountmanagers op ons kantoor in Amstelveen. De cursusdagen zijn dinsdag 12 maart en donderdag 14 maart 2019.

Voor vragen over de HR Cursus kunt u contact opnemen met uw Internal Accountmanager bij Zwitserleven of met Marije Romeijn (06 - 23 89 63 44marije.romeijn@zwitserleven.nl ).