Hoge BREEAM-score voor VIVAT

Hoge BREEAM-score voor VIVAT

Het hoofdkantoor in Amstelveen is pasgeleden weer getoetst op duurzaamheid volgens de BREEAM-methodiek. Het resultaat: als 1 van de 2 gebouwen in Nederland is het hoofdkantoor in Amstelveen gecertificeerd voor zowel asset, beheer als gebruik. Op elk onderdeel scoort VIVAT 3 sterren.

Deze zijn te danken aan de goede ligging ten opzichten van openbaar vervoer en winkel. Maar ook het nieuwe energielabel A en het vernieuwde warmte-koudeopslag waarmee het pand duurzaam verwarmd en gekoeld wordt leveren punten op.

Zwitserleven Journaal

In dit Journaal blikt Hans Visser terug op een aantal belangrijke momenten van 2019. Bespreken we de voorgenomen overname door Athora en geven we terugkoppeling op een aantal verbeteringen die we vanuit jullie hebben ontvangen en hebben geïmplementeerd. Bedankt voor de fijne samenwerking en tot volgend jaar.

Bekijk aflevering 7 van het Zwitserleven Journaal:

Helaas kunnen wij deze video niet weergeven omdat we geen toestemming hebben. Voor deze video moet u akkoord gaan met "Alle cookies".

Verzendvoorkeur facturen in MijnZwitserleven

Ontvangt uw relatie de facturen liever digitaal of per post? Vanaf nu kan een werkgever in MijnZwitserleven zijn voorkeur voor verzending aangeven. We informeren uw relaties over deze mogelijkheid via een tekst op de factuur en in MijnZwitserleven.

Drie verzendmogelijkheden

  1. 1. Digitaal
    De werkgever ontvangt een e-mail dat de factuur klaarstaat in MijnZwitserleven.
  2. 2. Digitaal met factuur als e-mailbijlage.
    De werkgever ontvangt een e-mail dat de factuur klaarstaat in MijnZwitserleven én ontvangt de factuur als bijlage in de e-mail.
  3. 3. Verzending per post.

Verzendvoorkeur 2 beschikbaar in 2020

De werkgever kan in MijnZwitserleven één van de 3 verzendmogelijkheden kiezen. Keuze 2 (Digitaal met factuur als e-mailbijlage) is in het eerste kwartaal van 2020 beschikbaar. Kiest een werkgever hiervoor, dan ontvangt hij tijdelijk de factuur per post.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met uw contactpersoon.