Events.

Bent u werkgever en wilt u meer weten over pensioen? Zwitserleven biedt u een aantal Events zodat u alles te weten komt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van pensioen. Bekijk hier alle informatie over aankomende events en impressies van voorgaande events. 

Aankomend event

PensioenAvond.

Voor deelnemers tussen de 40 en 55 jaar en 62 jaar en ouder organiseert Zwitserleven een aparte PensioenAvond.

Op deze avond informeren we mensen die voor een aantal belangrijke keuzes staan over het inkomen voor later.

Afgelopen events

PensioenAvond.

Pensioen leeft steeds meer onder uw werknemers. In het bijzonder bij de groep die het pensioen ziet naderen. Daarom organiseren we ieder jaar voor werknemers vanaf 62 jaar met een pensioen¬≠regeling bij Zwitserleven een Pensioenavond. Dit kan voor u als werkgever ook interessant zijn. Bekijk meer informatie en meld u aan! 

HR cursus.

U heeft uw pensioenregeling toevertrouwd aan Zwitserleven. Naast het zorgvuldig administreren van uw pensioenregeling doen we graag meer! Daarom bieden we u de mogelijkheid om deel te nemen aan een pensioencursus, speciaal voor werkgevers. Dit jaar verzorgen we op 12 en 14 maart de HR Cursus.

PensioenEvent.

Het PensioenEvent is het jaarlijkse PR en netwerk Event van Zwitserleven. De deuren staan open voor iedereen die ge√Įnteresseerd is in het thema. Dit jaar was het PensioenEvent op 29 mei georganiseerd. Gemist of nagenieten? Bekijk meer informatie over sprekers, presentaties en de sfeerimpressie van 2018. Houd deze pagina in de gaten voor de datum voor 2019.

Webinars.

Bekijk voorgaande webinars terug over pensioen of beleggen, en houd deze pagina in gaten voor nieuwe webinars.