Events.

Bent u werkgever en wilt u meer weten over pensioen? Zwitserleven biedt u een aantal evenementen zodat u alles te weten komt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van pensioen. Bekijk hier alle informatie over aankomende evenementen en impressies van voorgaande evenementen. 

Aankomend evenementen

PensioenAvond 62 jaar en ouder

Pensioen leeft steeds meer onder uw werknemers. In het bijzonder bij de groep die het pensioen ziet naderen. Voor werknemers in de leeftijdscategorie 40-55 jaar en 62 jaar en ouder organiseren wij een PensioenAvond. Dit kan voor u als werkgever ook interessant zijn.

Afgelopen evenementen

PensioenAvond 40 - 55 jaar

Voor deelnemers tussen de 40 en 55 jaar organiseerde Zwitserleven in oktober een PensioenAvond in de buurt van Zwolle.

Tijdens een PensioenAvond informeren we mensen die voor een aantal belangrijke keuzes staan over het inkomen voor later.

HR cursus

U heeft uw pensioenregeling toevertrouwd aan Zwitserleven. Naast het zorgvuldig administreren van uw pensioenregeling doen we graag meer. Eerder dit jaar boden wij speciaal voor werkgevers de HR Cursus aan. 

PensioenEvent

Het PensioenEvent is het jaarlijkse pr- en netwerkevenement van Zwitserleven. Dit jaar was ons thema 'van inzicht naar actie'. Gemist of nagenieten? Bekijk meer informatie over sprekers, presentaties en de sfeerimpressie van 2019.