Nieuw! Zwitserleven Vrijetijd

  • Vrijetijd Reisverzekering
  • Tours met Withlocals
  • Hondenoppas van Petbnb

Zwitserleven Vrijetijd.

Op reis wilt u onbezorgd ontdekken en genieten, waar ter wereld u ook bent. U wilt natuurlijk ook goed verzekerd zijn. Het nieuwe platform Zwitserleven Vrijetijd biedt u bijzondere extra's. 

 

Vrijetijd Reisverzekering.

Op reis wilt u genieten en u vooral geen zorgen maken. Met de Zwitserleven Vrijetijd Reisverzekering krijgt u standaard werelddekking, is uw bagage goed verzekerd en bieden we een ruime vergoeding voor medische kosten. 

 

Unieke ervaringen met Withlocals.

Withlocals biedt unieke culinaire en culturele tours aan, waarbij een doorgewinterde local uw host is. Samen met Zwitserleven is een aantal exclusieve tours ontwikkeld, die uw reis tot een extra bijzondere ervaring maken, het echte Zwitserleven Gevoel.

De niet touristische routes van Lissabon.

Stap op de fiets en ontdek het Lissabon van de echte Portugezen. Eindig bij de hippe LX Factory, waar u de tocht zal afsluiten met een heerlijke, locale lunch. 

 

De heerlijke 12 Tastingz van Valencia.

Ontdek de uitgebreide eetcultuur van Valencia. Uw host introduceert 12 heerlijke hapjes die de smaak van de Spaanse stad perfect samenvatten. 

 

Go urban in Boedapest.

Duik in de urban lifestyle van Boedapest en geniet van alles wat deze stad zo uniek maakt. Vintage boetiekjes, inspirerende kunstgaleries, kleurrijke graffiti en geheime binnenplaatsjes...

Vind uw hondenoppas bij Petbnb.

Petbnb biedt u een unieke persoonlijke assistent aan. Hij of zij zoekt in overleg met u, en met goedkeuring van uw hond, de perfecte oppas uit het bestand van Petbnb. Met het Petbnb Garantiefonds zijn er geen zorgen. 

Neem contact op.

Heeft u vragen of hulp nodig? Onze klantenservice helpt u graag verder.