Overlijden.

Uw pensioen bij overlijden.

We denken er liever niet over na. Toch is het verstandig om op tijd uw inkomen te regelen voor als u er straks niet meer bent. Vooral met het oog op uw nabestaanden. In een pensioen is vaak al geregeld dat uw nabestaanden een uitkering ontvangen.

Pensioen & overlijden

Wat gebeurt er met uw pensioen als u er niet meer bent?

close

Bekijk het verhaal van Anne

“Ik vond die papierhandel maar lastig te doorgronden.”

Contact.

Heeft u behoefte aan contact met een medewerker van Zwitserleven? U kunt ons bellen op 020 - 347 88 94 of stel een vraag via het contactformulier.

Wij helpen u graag.

Wat betekent uw pensioen voor uw nabestaanden?

Met een goed pensioen hoeft uw gezin niet opeens te verhuizen naar een goedkopere woning of hobby’s op te geven wanneer er onverhoopt iets met u gebeurt.

Wat krijgt uw en wat krijgen de kinderen?

Het dagelijks leven weer oppakken na het overlijden van een partner valt niet mee. Met een goed pensioen gaat het leven in elk geval financieel door.

Moet ik belasting betalen over een erfenis?

Als u overlijdt, komt er waarschijnlijk een erfenis vrij. Dat kan uw vermogen zijn, maar ook uw pensioen en een extra uitkering zoals een overlijdensrisicoverzekering.

Overlijdensrisicoverzekering.

Wilt u niet dat uw partner na uw overlijden moet inleveren op de levensstijl die jullie hadden? Sluit dan een extra verzekering af, die eenmalig een bedrag uitkeert aan uw nabestaanden. Geef hen een zekere toekomst.