PensioenAvond

Op 16 april in Amstelveen en 17 april in Sint-Michielsgestel organiseerde Zwitserleven de PensioenAvond. Deze avonden waren speciaal voor deelnemers in de leeftijd tussen de 40 en 55 jaar met een pensioen­regeling bij Zwitserleven..

Waarom deze PensioenAvond?

Men staat nu voor een aantal belangrijke keuzes over het inkomen voor later. In een thema-avond "Stap in je financiĆ«le toekomst?" hebben we deelnemers meer informatie en inzicht gegeven over de keuzes in de pensioen­opbouw en hun persoonlijke situatie. Het was een informatieve avond, waarbij we geen advies hebben geven.

Stap in je financiƫle toekomst?

Rolina von Hebel en Marcel Jansen van Zwitserleven hebben op een duidelijke manier de pensioentheorie vertaald de praktijk. Zijn in gegaan op onderwerpen zoals: pensioenactualiteiten, verschuiving van de pensioenleeftijd, een nieuwe baan en echtscheiding.

Hoe zag het programma eruit?

18.00 uur Ontvangst met soep en een broodje
19.00 uur Opening door General Manager Hans Visser & Start plenair programma
19.40 uur Pauze
19.55 uur Start subsessies Middelloon & Beschikbare premie­regeling
20.55 uur Pub Quiz met mooie prijzen
21.15 uur Afsluiting met aansluitend een borrel

Groot succes!

De PensioenAvonden waren een groot succes. Meer dan 450 deelnemers hebben deze avonden bezocht. We zijn momenteel nog aan het onderzoeken of we in het najaar nog een sessie voor deze leeftijdsgroep gaan organiseren in het Noord-oosten van het land. Interesse? Stuur een mail naar Marije Romeijn, marije.romeijn@zwitserleven.nl 

PensioenAvond 2018

De PensioenAvond 2018 voor werknemers van 62 jaar of ouder vond plaats tijdens de Pensioen 3-daagse (6 t/m 8 november). 

Presentatie 2018

Was u bij de PensioenAvond en wilt u de presentatie nog een keer terug kijken? Of kon u er niet bij zijn, maar bent u wel benieuwd naar de PensioenAvond? Bekijk dan de presentatie.

PensioenAvond 2018

close

Aanmelden PensioenAvond 2019

Bent u 62 jaar of ouder? En heeft u interesse om in 2019 de PensioenAvond bij te wonen? In november organiseren we een nieuwe PensioenAvond voor u. U kunt zich nu al aanmelden door een mail te sturen.