PensioenAvond

Heeft u een pensioenregeling bij Zwitserleven en bent u tussen de 40 en 55 jaar? Kom dan naar de Zwitserleven PensioenAvond op 16 april in Amstelveen of 17 april in Sint-Michielsgestel.

Waarom deze PensioenAvond?

U staat nu voor een aantal belangrijke keuzes over uw inkomen voor later. In een thema-avond "Kan ik zo blijven leven?" krijgt u meer informatie over de keuzes in de pensioenopbouw en krijgt u inzicht in uw situatie. Het is een informatieve avond, waarbij we geen advies geven.

Kan ik zo blijven leven?

Rolina von Hebel en Marcel Jansen van Zwitserleven vertalen de pensioentheorie op een duidelijke manier naar de praktijk. Zijn gaan in op onderwerpen zoals: pensioenactualiteiten, verschuiving van de pensioenleeftijd, een nieuwe baan en echtscheiding.

Programma

18.00 uur Ontvangst met soep en een broodje
19.00 uur Opening door General Manager Hans Visser & Start plenair programma
19.40 uur Pauze
19.55 uur Start subsessies Middelloon & Beschikbare premieregeling
20.55 uur Pub Quiz met mooie prijzen
21.15 uur Afsluiting met aansluitend een borrel

Waar en wanneer?

Op 16 april organiseren wij de avond bij Zwitserleven in Amstelveen en 17 april bij De Ruwenberg in Sint Michielsgestel.

Meld u aan via onderstaande button. U bent van harte welkom om uw partner mee te nemen.

PensioenAvond 2018

De PensioenAvond 2018 voor werknemers van 62 jaar of ouder vond plaats tijdens de Pensioen 3-daagse (6 t/m 8 november). 

Presentatie 2018

Was u bij de PensioenAvond en wilt u de presentatie nog een keer terug kijken? Of kon u er niet bij zijn, maar bent u wel benieuwd naar de PensioenAvond? Bekijk dan de presentatie.

PensioenAvond 2018

close

Aanmelden PensioenAvond 2019

Bent u 62 jaar of ouder? En heeft u interesse om in 2019 de PensioenAvond bij te wonen? In november organiseren we een nieuwe PensioenAvond voor u. U kunt zich nu al aanmelden door een mail te sturen.