PensioenAvond.

PensioenAvond.

Heeft u een pensioen bij Zwitserleven en wilt u meer weten over uw keuzemogelijkheden en ontwikkelingen? Bezoek een PensioenAvond. 

PensioenAvond 40-55 jaar

Als u in de leeftijd 40-55 jaar zit, heeft u een aantal belangrijke beslissingen te nemen over het inkomen voor later.  De PensioenAvond geeft u inzicht in uw pensioensituatie en in de keuzemogelijkheden in uw pensioenopbouw. We gaan dieper in op uw pensioenregeling; salarisdiensttijd en beschikbare premie. Een leuke en leerzame avond die u laat nadenken over later.

Tijdens deze avond geven wij geen advies. Hiervoor kunt u bij een adviseur terecht. 

Waar en wanneer?

i.v.m met het Coranavirus organiseren we de PensioenAvond in de vorm van een webinar op:

dinsdag 21 april van 19:00 tot 20:00 uur.

Vragen
Heeft u vragen tijdens het webinar dan kunt u die stellen. Medewerkers van Zwitserleven zitten voor u klaar om zoveel mogelijk vragen direct te beantwoorden. Het kan zo zijn dat het ons niet lukt alle vragen te beantwoorden. In dat geval verzamelen we de vragen en mailen we u persoonlijk het antwoord.

Bent u  dinsdag 21 april niet in de gelegenheid om het webinair te volgen? U kunt het webinar later bekijken via deze pagina.

PensioenMomentje
U kunt voor al uw vragen ook terecht bij het Zwitserleven PensioenMomentje. 

Werknemersdesk?
Heeft u vragen, aarzelt u dan niet contact op te nemen met onze werknemersdesk. Zij zijn te bereiken op 020-347 88 94.

Sfeerimpressie 40-55 jaar

close

PensioenAvond 62+

Op 3,4 en 5 november 2020 organiseert Zwitserleven de PensioenAvond voor deelnemers voor iedereen van 62 jaar en ouder. Meer informatie volgt op deze pagina. 

Sfeerimpressie 62+

close