Blijf op de hoogte.

Blijf op de hoogte.

U ontvangt berichten van Zwitserleven of andere Athora ondernemingen, met nieuws en aanbiedingen van Zwitserleven en/of Athora.

Voorkeuren en gedrag

Ons doel is om u de allerbeste services en producten te bieden die uw leven zo makkelijk mogelijk maken. En u alleen berichten te sturen met nieuws en aanbiedingen van Athora of onze samenwerkingspartners die relevant zijn voor u. Om onze diensten, producten en berichten af te stemmen op uw voorkeuren en gedrag maken wij geautomatiseerd gebruik van uw data.

We combineren en analyseren in het bijzonder de volgende gegevens:

  • Gegevens die u aan een Athora onderneming hebt verstrekt, zoals uw naam, adres, geslacht, geboortedatum of leeftijd.
  • Gegevens die u met ons hebt gedeeld, zoals uw sociale media profiel.
  • Gegevens verkregen bij uw aankoop van een Athora product of dienst, zoals het type en de looptijd van uw verzekeringen.
  • Gegevens verkregen via interactie met een Athora onderneming, zoals contact met onze klantenservice.
  • Gegevens over uw gebruik van en interactie met onze digitale media, zoals de website en apps, e-mails en sociale media. Deze gegevens kunnen bestaan uit uw IP-adres, cookies, websites die u bezoekt, of informatie over de apparatuur die u gebruikt.

Onze berichten versturen we via verschillende digitale kanalen, zoals e-mail, apps, sociale media en uw persoonlijke Athora account.

Zie voor meer informatie het Privacy Statement en Cookie Statement.

Wilt u niet langer berichten ontvangen met aanbiedingen of nieuws over Athora of één of meer van de hieronder genoemde aanbieders, dan kunt u zich op ieder moment eenvoudig afmelden. Bijvoorbeeld door op de daarvoor bestemde link in het bericht te klikken.

Athora Netherlands N.V. 

Athora Netherlands N.V. heeft een aantal dochtermaatschappijen, waaronder:

  • SRLEV N.V.: biedt onder meer overlijdensrisico-, pensioen- en beleggingsverzekeringen aan en levert (financiële) diensten onder de namen Zwitserleven en Reaal.