Zwitserleven opnieuw hoofdsponsor Dutch Junior Open.

Zwitserleven opnieuw hoofdsponsor Dutch Junior Open.

Inschrijving Zwitserleven Dutch Junior Open 2018 gestart

Molenschot, 4 juni 2018 - Van 18 tot en met 21 juli 2018 wordt de 34e editie van het Dutch Junior Open gespeeld op Golfclub Toxandria te Molenschot. Ook dit jaar is Zwitserleven de hoofdsponsor van het Dutch Junior Open. De inschrijving voor het Zwitserleven Dutch Junior Open is inmiddels gestart. De golf-amateurs tot 21 jaar, kunnen zich inschrijven.

 

Zwitserleven Dutch Junior Open

Het Zwitserleven Dutch Junior Open is het internationale amateur jeugdgolftoernooi voor veelbelovende jonge golftalenten tot 21 jaar uit meer dan 20 verschillende landen. Ook dit jaar wordt een sterk internationaal deelnemersveld verwacht met top jeugdspelers uit onder meer België, China, Duitsland, Engeland, Italië, Spanje, Wales, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en natuurlijk ook Nederland. Voor de winnaar van het Zwitserleven Dutch Junior Open 2018 bij de jongens ligt een wildcard klaar voor het KLM Open 2018 en bij de meisjes een wildcard voor het South African Women's Open.

Zwitserleven

Jeroen de Graaf, directeur merk en communicatie van Zwitserleven: "Het Dutch Junior Open is een prestigieus toernooi, waar getalenteerde young professionals elkaar treffen. Dit jaar dragen wij graag weer een steentje bij om van dit event een groot succes te maken. Het Dutch Junior Open-toernooi biedt Zwitserleven een mooi podium om professionals en toeschouwers tijdig over hun pensioen na te laten denken, zodat zij financieel onbezorgd kunnen blijven genieten."

Inschrijving vanaf 5 mei

Inschrijven voor het Zwitserleven Dutch Junior Open is nu mogelijk. De inschrijving sluit op 1 juli a.s. om 17.00 uur. De inschrijvingen worden beoordeeld aan de hand van de positie op de World Amateur Golf Ranking (WAGR), de European Golf Ranking (EGR) of op basis van handicap.
Uitgelote spelers worden in de gelegenheid gesteld om mee te doen aan de Monday Qualifier op maandag 16 juli a.s., waarmee de laatste wildcards voor Zwitserleven Dutch Junior Open 2018 kunnen worden bemachtigd.
Het Zwitserleven Dutch Junior Open is op alle dagen kosteloos toegankelijk voor bezoekers.

Over Zwitserleven

Zwitserleven is al meer dan 100 jaar de verzekeraar voor inkomen, nu en later. Als gespecialiseerde pensioenverzekeraar biedt Zwitserleven haar klanten een gevarieerd pakket diensten en producten. We willen mensen helpen hun financiële toekomst vorm te geven; een gevoel van onbezorgd genieten. Beter bekend als "Het Zwitserleven Gevoel". Zwitserleven belegt zoveel mogelijk in duurzame fondsen met oog voor mens en milieu. We zijn er dan ook trots op dat Zwitserleven al 5 keer op rij is uitgeroepen tot de verzekeraar die het meest verantwoord belegt.

Helaas kunnen wij deze video niet weergeven omdat we geen toestemming hebben. Voor deze video moet u akkoord gaan met "Alle cookies".