Zwitserleven lanceert Zwitserleven Zelect

Zwitserleven lanceert Zwitserleven Zelect

Exclusieve aanbiedingen en arrangementen voor klanten

Zwitserleven heeft vandaag Zwitserleven Zelect gelanceerd. Met dit nieuwe platform biedt Zwitserleven haar klanten met een pensioenuitkering exclusieve extra's, door ze regelmatig aanbiedingen te doen voor geselecteerde arrangementen en diensten. Denk hierbij aan een kennismakingsdag golf of een wijn- en kaasproeverij, waar klanten tegen een aantrekkelijke prijs gebruik van kunnen maken.

Zwitserleven Gevoel

Hans Visser, pensioendirecteur bij Zwitserleven: "Zwitserleven is niet alleen de verzekeraar waar mensen een mooi pensioen opbouwen, maar wij willen ook dat mensen na hun pensionering elke dag onbezorgd kunnen genieten. Op ons PensioenEvent in oktober hebben we al een tipje van Zwitserleven Zelect opgelicht en dat is erg positief ontvangen door onze doelgroep. Iedereen met een pensioenuitkering van Zwitserleven wordt automatisch en kosteloos lid van Zelect. Wel betaalt men een bijdrage voor deelname aan activiteiten of afname van diensten."

Innovatie

Visser: "De service waarmee Zwitserleven nu de markt op gaat is nieuw voor de branche. Geen enkele pensioenverzekeraar heeft een dergelijk platform en dat is een mooie primeur voor onze klanten. We hopen dat veel mensen er gebruik van gaan maken. De onderzoeken die we gedaan hebben wijzen daar ook op. Tegelijkertijd kan Zelect dienen als middel om mensen die elders hun pensioen hebben opgebouwd te overtuigen om hun pensioenvermogen bij ons om te zetten in een pensioenuitkering. En we hopen dat werkgevers die een goede regeling voor hun personeel willen aanbieden het idee sympathiek vinden."

In de komende periode krijgt een eerste groep Zwitserleven-klanten een kaart op de deurmat van Zwitserleven Zelect. Voor hen zijn verschillende aanbiedingen geselecteerd. Daarnaast wordt er continu gekeken naar nieuwe mogelijkheden om het Zelect-aanbod verder uit te breiden.

Over Zwitserleven

Zwitserleven is al meer dan 100 jaar de verzekeraar voor inkomen, nu en later. Als gespecialiseerde pensioenverzekeraar biedt Zwitserleven haar klanten een gevarieerd pakket diensten en producten. We willen mensen helpen hun financiële toekomst vorm te geven; een gevoel van onbezorgd genieten. Beter bekend als "Het Zwitserleven Gevoel". Zwitserleven belegt zoveel mogelijk in duurzame fondsen met oog voor mens en milieu. We zijn er dan ook trots op dat Zwitserleven al 5 keer op rij is uitgeroepen tot de verzekeraar die het meest verantwoord belegt.


Dit artikel is gepubliceerd op 14 november 2017