VIVAT benoemt Hans Visser als General Manager Pensioen.

VIVAT benoemt Hans Visser als General Manager Pensioen.

VIVAT heeft Hans Visser per 1 juni 2016 benoemd als General Manager voor de productlijn Pensioen. Daarmee is Visser verantwoordelijk voor de pensioenen van Zwitserleven.

VIVAT werkt aan het versimpelen van haar organisatie. Het vereenvoudigen van het bedrijf en de processen moet leiden tot een wendbare organisatie die dichter bij de klant staat. Daarbij wordt het bedrijf via productlijnen ingericht, aangestuurd door General Managers. VIVAT onderscheidt de volgende productlijnen: Pensioen, Schade, Online, Vermogensbeheer, Individueel Leven Retail en Individueel Leven (‘Service Book’).

Meer informatie over Hans Visser

Visser (52 jaar) was in zijn vorige functie commercieel directeur bij Vanbreda Risk & Benefits B.V. Hij droeg zorg voor de groei van de klantenportefeuille, door vele nieuwe (internationale) klanten te contracteren. Visser heeft van 2004 tot 2014 gewerkt bij Nationale Nederlanden. Hij werkte onder meer drie jaar voor Nationale Nederlanden in Thailand als Chief Agency Officer. Voordat hij in 2004 commercieel directeur werd bij NN, werkte Visser elf jaar bij Legal & General Levensverzekeringen in diverse functies, waaronder die van commercieel directeur.