Mijn Zwitserleven Gevoel - Alle verhalen

Laat je inspireren door de verhalen van anderen.

In een wereld die steeds verder individualiseert. En waarin niet iedereen meer dezelfde dromen nastreeft hebben we allemaal onze eigen, persoonlijke toekomstidealen. Verschillende mensen hebben hun Zwitserleven Gevoel gedeeld. Hier een overzicht van alle verhalen.

Mijn Zwitserleven Gevoel

Mijn Zwitserleven Gevoel

Chris Zegers leeft voor onderweg zijn en niet weten wat er komt en staat open voor het onbekende. Dat lijkt haaks te staan op het regelen van een financiële toekomst, maar hij ziet dit anders: 'Inzicht in je toekomst geeft vrijheid.'

Vertrouwen in de toekomst

Vertrouwen in de toekomst

Maartje van Zuijlen onderneemt met vertrouwen en realisme. 'Pionieren betekent vertrouwen hebben in jezelf.' Maartje vindt de bezieling en verhalen achter producten belangrijk en is daarom Living Stories begonnen. 

Meer mogelijk dan je denkt

Meer mogelijk dan je denkt

Investeren in je pensioen door een cursus fictie schrijven. Dit is naast leuk, een goed voorbeeld van een vaardigheid aanleren die ook een kans biedt nog een extra zakcentje te verdienen. Hoe dat kan legt Erik Beckers uit.

Later begint nu

Later begint nu

Inzicht in je verwachte huishoudboekje geeft je een besef van wat je nodig hebt in de toekomst. Het is handig te weten wat je denkt uit te geven. Het geeft mij een onbezorgd gevoel om daar nu alvast op in te spelen, zegt Jeroen Henkelman.

Gezamenlijke focus op duurzaamheid geeft energie

Gezamenlijke focus op duurzaamheid geeft energie

Duurzaamheid en verantwoord ondernemen is geïntegreerd in het hele beleid van Greenchoice. Het Zwitserleven Gevoel van Greenchoice? Geen zorgen voor later. 

Klimaatverandering een gezicht geven

Klimaatverandering een gezicht geven

Met haar unieke expedities naar o.a. de Noord- en Zuidpool zag Bernice Notenboom met eigen ogen de gevolgen van klimaatverandering. Dit inspireert haar anderen aan te zetten om in actie te komen voor het klimaat.

Deel jouw Zwitserleven Gevoel.

Deel jouw Zwitserleven Gevoel.

#MijnZwitserlevenGevoel