Een vrouw kijkt in de lens. Ze zit in Ierland op een groene heuvel. Op de achtergrond zijn water en heuvels te zien.

Ik ben werknemer

Wat betekent de juridische samenvoeging voor jou?

Dezelfde pensioenregeling met een nieuwe naam

Je pensioenregeling heet vanaf nu het Zwitserleven Pensioen. Verder is je pensioenregeling hetzelfde gebleven en alle rechten en verplichtingen zijn automatisch overgegaan naar Zwitserleven PPI. Staat in je uitvoeringsovereenkomst, het pensioenreglement of ander document ‘de Stichting’? Vanaf de juridische fusie bedoelen we daar Zwitserleven PPI mee. Je ontvangt hiervoor een aanvulling op de uitvoeringsovereenkomst en je pensioenreglement.

Je vertrouwde werknemersportaal in een nieuw jasje

Je werknemersportaal bevat persoonlijke informatie over je pensioen. Met dit portaal kan je op een eenvoudige manier inzicht krijgen in je pensioensituatie, je verwachte pensioeninkomen vergelijken met wat je nodig hebt en zaken aanpassen. 

Vanaf nu log je in op life.zwitserleven.nl. En alles is voorzien van een Zwitserleven logo en huisstijl. Verder is het portaal hetzelfde gebleven. 

Mijn online portaal

Onze app

Ook via onze app heb je inzicht in je pensioen en je maandelijkse pensioenpremie. Heb je de app al geïnstalleerd en staat automatisch updaten aan? Dan wordt de app automatisch aangepast met de nieuwe naam en Zwitserleven huisstijl.

Aanpassing in de handelskalender

Je hebt via je werkgever een pensioenregeling waarbij we de premie beleggen. Zo bouw je pensioen op voor later. Voor het aan- en verkopen van je beleggingen gaan wij uit van een maandelijkse handelskalender. Per maand zijn er drie handelsmomenten. We stellen alle drie de handelsmomenten van december 2023 met één week uit. Dit is nodig om de administratie en systemen van onze PPI over te zetten naar Zwitserleven PPI. En er zo voor te zorgen dat voor jou de juiste beleggingen worden aangekocht en verkocht.

Zwitserleven PPI vindt je privacy belangrijk

Vanaf de juridische fusie verwerkt Zwitserleven PPI je persoonsgegevens. Zwitserleven PPI heeft deze gegevens nodig om producten en diensten te kunnen uitvoeren, onderhouden en verbeteren. Wil je weten hoe Zwitserleven PPI omgaat met je privacy? Meer informatie hierover lees je in het privacy statement.

Heb je vragen?

Dan kun je op werkdagen terecht bij de servicedesk. Vanaf vandaag bel je het nieuwe telefoonnummer 020 - 578 37 30.