Een boot vaart op de blauwe Achensee in Oostenrijk. Op de achtergrond zijn een begroeide heuvel en een blauwe lucht te zien.

Over ons

Wie zijn wij en wat doen we?

Het Zwitserleven Pensioen is sinds 1 december 2023 een product van Zwitserleven PPI, een premiepensioeninstelling. Zwitserleven PPI is onderdeel van Athora Netherlands N.V.

Athora Netherlands is één van de leidende verzekeraars in de Nederlandse pensioenmarkt. Athora Netherlands onderscheidt zich van concurrenten door zich heel sterk te focussen op waar ze heelgoed in is: het opbouwen van vermogen voor inkomen voor later. Athora Netherlands is actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt via de bekende verzekeringsmerken Zwitserleven en Reaal. Een belangrijke dochteronderneming van Athora Netherlands is Zwitserleven PPI N.V.

Athora Netherlands is onderdeel van een financieel krachtige Europese verzekeringsgroep met een sterke focus op lange termijn in leven- en pensioenproducten. Via Athora Group kan Athora Netherlands gebruik maken van unieke beleggingsexpertise die helpt om een gezond, duurzaam en veilig rendement te behalen voor de klanten. U leest meer op de website van Athora Netherlands.

Jaarverslag