Events.

Bent u adviseur en wilt u meer weten over pensioen? Zwitserleven biedt u een aantal events zodat u alles te weten komt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van pensioen. Bekijk hier alle informatie over aankomende events en impressies van voorgaande events.

Aankomend event

HR cursus.

Voor werkgevers bieden we een pensioencursus voor HR-medewerkers en medewerkers van de financiële administratie. De cursus is op 12 en 14 maart.

PensioenAvond.

Voor deelnemers tussen de 40 en 55 jaar organiseert Zwitserleven een PensioenAvond op 16 april in Amstelveen en 17 april in Sint-Michielsgestel. Op deze avond informeren we mensen die voor een aantal belangrijke keuzes over inkomen en later, staan. 

Afgelopen events

PensioenAvond.

Tijdens de PensioenAvond krijgen werknemers van 62 jaar en ouder antwoord op uw vragen over pensioen. U kunt u nu alvast aanmelden voor de PensioenAvond 2019. Bekijk ook een video en de presentatie.

PensioenEvent.

Het PensioenEvent is het jaarlijkse PR en netwerk Event van Zwitserleven. De deuren staan open voor iedereen die geïnteresseerd is in het thema. Bekijk meer informatie over sprekers, presentaties en de sfeerimpressie van het PensioenEvent2018. 

Webinars.

Bekijk voorgaande webinars terug over pensioen of beleggen, en houd deze pagina in gaten voor nieuwe webinars.