Events.

Bent u adviseur en wilt u meer weten over pensioen? Zwitserleven biedt u een aantal events zodat u alles te weten komt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van pensioen. Bekijk hier alle informatie over aankomende events en impressies van voorgaande events.

Agenda

Datum

Event

Locatie

 

6 november

PensioenAvond

Theater De Kom, Nieuwegein

Aanmelden

8 november

PensioenAvond

Zwitserleven, Amstelveen

Aanmelden

PensioenAvond.

Op 6 en 8 november vinden de PensioenAvonden plaats. Rolina von Hebel en Marcel Jansen van Zwitserleven vertellen over de verandering in pensioenland en over de pensioenkeuzes die rondom de pensioendatum gemaakt kunnen worden. Het gaat om algemene informatie over pensioen, we geven geen advies. Deelnemers vanaf 62 jaar met een pensioenregeling ontvangen een uitnodiging. U bent als adviseur ook van harte welkom op de PensioenAvond. Bekijk het programma en meld u aan.

Eerdere events

PensioenEvent.

Het PensioenEvent is het jaarlijkse PR en netwerk Event van Zwitserleven. De deuren staan open voor iedereen die geïnteresseerd is in het thema. Bekijk meer informatie over sprekers, presentaties en de sfeerimpressie van het PensioenEvent2018. 

HR cursus.

U heeft uw pensioenregeling toevertrouwd aan Zwitserleven. Voor werkgevers bieden we ook een pensioencursus voor HR-medewerkers en medewerkers van de financiële administratie. Bekijk de presentatie van de cursus eerder dit jaar. 

Webinars.

Bekijk voorgaande webinars terug over pensioen of beleggen, en houd deze pagina in gaten voor nieuwe webinars.