Events.

Bent u adviseur en wilt u meer weten over pensioen? Zwitserleven biedt u een aantal events zodat u alles te weten komt over de laatste ontwikkelingen op het gebied van pensioen. Bekijk hier alle informatie over aankomende events en impressies van voorgaande events.

Agenda

Datum

Event

Locatie

6 t/m 8 november 2018 PensioenAvond Nader te bepalen

PensioenAvond.

Pensioen leeft steeds meer onder werknemers. In het bijzonder bij de groep die het pensioen ziet naderen. Daarom organiseren we ieder jaar voor werknemers vanaf 62 jaar met een pensioen­regeling bij Zwitserleven een Pensioenavond. Bekijk meer informatie en meldt u aan! 

Webinars.

Zwitserleven is sinds kort gestart met het organiseren van Webinars. Dit is een vernieuwende en eigentijdse manier van communiceren en om met jullie het dialoog te voeren over bepaalde onderwerpen. Bekijk voorgaande webinars terug en houd deze pagina in gaten voor nieuwe datums. 
 
 

HR cursus.

U heeft uw pensioenregeling toevertrouwd aan Zwitserleven. Naast het zorgvuldig administreren van uw pensioenregeling doen we graag meer! Daarom bieden we u de mogelijkheid om deel te nemen aan een pensioencursus, speciaal voor werkgevers. Dit jaar hebben we 20 maart en 27 maart een HR cursus verzorgd. Houd deze pagina in de gaten voor meer datums. 
 

PensioenEvent.

Het PensioenEvent is het jaarlijkse PR en netwerk Event van Zwitserleven. De deuren staan open voor iedereen die geïnteresseerd is in het thema. Dit jaar was het PensioenEvent op 29 mei georganiseerd. Gemist of nagenieten? Bekijk meer informatie over sprekers, presentaties en de sfeerimpressie van 2018. Houd deze pagina in de gaten voor de datum voor 2019.