Online Salarisadministratiekoppeling.

Online Salarisadministratiekoppeling.

Tijdsbesparing voor werkgevers
Een nieuwe werknemer die nog aangemeld moet worden voor de pensioenregeling. Een andere werknemer die parttime gaat werken, salarisaanpassingen die van invloed zijn op de pensioenpremie. U heeft werkgevers er vast over gehoord dat zulke wijzigingen tijdrovend zijn. Gelukkig hebben uw klanten het voortaan in een handomdraai geregeld dankzij de Zwitserleven Online Salarisadministratiekoppeling.

Wijzigingen worden automatisch doorgegeven
De Zwitserleven Online Salarisadministratiekoppeling koppelt de salarisadministratie van werkgevers met de pensioenregeling bij Zwitserleven. Dit zorgt ervoor dat wijzigingen in werknemersgegevens die invloed hebben op het pensioen, automatisch worden doorgegeven. Op dit moment werkt dit voor de volgende systemen: ADP, BCS, Raet, Visma, Nmbrs, Cobra, UNIT4, AFAS, Exact Globe Next en Loket.nl.

Wat het uw klanten oplevert:
- Tijd- en kostenbesparing
- In- en uitdiensttredingen worden automatisch gemeld
- Salarisverhogingen of parttime werken komen vanzelf bij Zwitserleven terecht
- Informatie over het dienstverband van deelnemers aan de pensioenregeling is altijd up-to-date

Is onze online salarisadministratiekoppeling iets voor uw klanten?
Het kan zijn dat u als adviseur zelf een vergelijkbare dienst aanbiedt bij uw werkgevers. In dat geval hoeft u niets te doen. Zo niet, geef uw klanten dan onze leaflet. Deze is trouwens ook in het Engels beschikbaar.

Heeft u zelf nog vragen over de Zwitserleven Salarisadministratiekoppeling? Neem dan contact op met uw accountmanager bij Zwitserleven.