PensioenAvond.

PensioenAvond.

Heeft u een pensioen bij Zwitserleven en wilt u meer weten over keuzemogelijkheden en ontwikkelingen? Bezoek een PensioenAvond. Een inspirerende avond waarin u informatie krijgt over belangrijke keuzes in de pensioenopbouw en inzicht in uw situatie. 

PensioenAvond 40-55 jaar

Zit u in de leeftijdscategorie 40-55 jaar? In april bent u van harte welkom bij een van onze PensioenAvonden. Een speciale avond om u te informen over keuzes in uw pensioenopbouw. Pensioenactualiteiten, verschuiving van de pensioenleeftijd, een nieuwe baan,  pensioen en echtscheiding, zijn onderwerpen die we bespreken

Vanaf eind februari kunt u zich via deze pagina aanmelden voor dit event. 

Bent u 40-55  jaar? In april organisereren wij drie PensioenAvonden op verschillende locaties. Tijdstip en locatie vindt u eind februari op deze pagina.

  • 14 april 2020
  • 15 april 2020
  • 21 april 2020

PensioenAvond 62+

Op 3,4 en 5 november organiseert Zwitserleven de PensioenAvond voor deelnemers voor iedereen van 62 jaar en ouder. Meer informatie volgt op deze pagina. 

Bezoekers van voorgaande avonden gaven aan dat zij het een leuke en leerzame avond vonden die hen aanzette om nu na te denken over later. Bekijk de video's van voorgaande edities voor een sfeerimpressie en reacties van bezoekers.

Sfeerimpressie 40-55 jaar

close

Sfeerimpressie 62+

close