PensioenEvent

PensioenEvent

Het PensioenEvent is het jaarlijkse pr- en netwerkevenement van Zwitserleven en gratis toegankelijk voor iedere bezoeker. Elk jaar staat het PensioenEvent in het teken van een bepaald thema.

Durf te kiezen

Op 8 oktober organiseert Zwitserleven het Zwitserleven PensioenEvent in de ProdentFabriek Amersfoort met als thema Durf te kiezen. Wij geloven in een duurzame samenleving waarin mensen durven te kiezen. Durven kiezen wordt essentieel. En wij gaan ze daarbij helpen. Het Pensioenakkoord gaat over meer keuzevrijheid voor werknemers. Gaan ze hier ook gebruik van maken? En worden ze hier gelukkiger van? Gedurende deze dag passeren de verschillende keuzemogelijkheden de revue.

De laatste pensioenontwikkelingen

Tijdens het event komen pensioenactualiteiten, de strategie van  Zwitserleven en de marktontwikkelingen aan bod. In subsessies maken we een vertaalslag naar de praktijk voor de verschillende doelgroepen.

Onze dagvoorzitter is Roelof Hemmen. Roelof was bekend als anchorman bij RTL Nieuws. Bij BNR Radio presenteert hij B.L.T. BNR Lunchtime. Verder hebben we een mooie line-up van sprekers, waar u binnenkort meer over leest.

Aanmelden
Mis het evenement niet en meldt u zich nu aan!  Vermeld uw naam, achternaam en bedrijfsnaam in de mail.

Sfeerimpressie PensioenEvent 2019

Na afloop van het PensioenEvent zetten we elk jaar voor u alle highlights nog een keer op een rijtje. Bekijk hiernaast de sfeerimpressie van het PensioenEvent 2019.

Sfeerimpressie PensioenEvent 2019

close