PensioenEvent

Het PensioenEvent is het jaarlijkse PR- en netwerkevent van Zwitserleven en gratis toegankelijk voor iedere bezoeker. Elk jaar staat het PensioenEvent in het teken van een bepaald thema.

In een halve dag van inzicht in pensioen naar actie?

Donderdag 23 mei organiseren wij het Zwitserleven PensioenEvent op 23 mei in De Rijtuigenloods te Amersfoort. Thema dit jaar: van inzicht naar actie. Het programma is een mix van pensioenactualiteiten en strategie, gekoppeld aan onze 3 pijlers: inzicht, vrijheid en duurzaamheid.

Op de hoogte van de laatste pensioenontwikkelingen

Weet u wat de plannen van minister Koolmees eigenlijk voor u, uw organisatie en medewerkers betekenen? Keynotesprekers Gerry Dietvorst en Michael Visser nemen u mee in de laatste pensioenontwikkelingen. Ieder vanuit hun eigen generatie.

Informatie en tips om direct mee aan de slag te gaan

Aan de hand van twee subsessie-rondes komt u alles te weten over de Uniforme Rekenmethodiek en verantwoord beleggen. Ook krijgt u informatie en tips waarmee u direct aan de slag kunt.

Pensioencommunicatie met deelnemers

Meer en meer moeten uw werknemers zelf actie ondernemen om hun inkomen voor later goed te regelen. Daarom gaan we met u in gesprek en delen we met u onze online pensioencommunicatie met deelnemers.

Op expeditie met Poolreiziger Bernice Noteboom

We sluiten de dag af met Poolreiziger en klimaatjournalist Bernice Noteboom. Zij neemt u mee op expeditie en laat u ervaren hoe snel het klimaat verandert. Op een bijzondere manier ontdekt u wat de gevolgen zijn van de klimaatverandering voor mens, dier en planeet.

Bekijk het programma

We ontvangen u graag om 11.30 uur voor een heerlijke lunch. Om 12.15 uur is de opening van het Zwitserleven PensioenEvent. We eindigen de middag met een gezellige borrel om 17.15 uur. Bekijk het volledige programma. 

Sfeerimpressies

Na afloop van het PensioenEvent zetten we elk jaar voor u alle highlight nog een keer op een rijtje. Bekijk hiernaast alvast de highlights van het PensioenEvent 2018. 

PensioenEvent 2018

Op 29 mei 2018 hield Zwitserleven weer haar jaarlijkse PensioenEvent. Het thema van dit PensioenEvent was ambitie 2018-2020. Het gebruik van data en informatie verandert de samenleving in hoog tempo. Als Pensioenverzekeraar werken wij innovatief en verantwoord aan onze ambitie 2020. We verwelkomden veel interessante sprekers die over dit thema kwamen vertellen. De presentaties van de sprekers kunt u hieronder nog eens bekijken.