Let op: uw browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven. Meer informatie

PensioenEvent.

Online event 27 mei 

Kies nu voor later

Een duurzame samenleving waarin mensen durven te kiezen. Daar geloven wij in. Zo gaat het Pensioenakkoord over meer keuzevrijheid voor werknemers. Gaan ze hier ook gebruik van maken? En worden ze hier wel gelukkig van? Durf te kiezen wordt essentieel. En wij gaan daarbij helpen.

Online event op 27 mei met Roelof Hemmen

Dit jaar organiseren we voor het eerst een online Zwitserleven PensioenEvent. We bieden u een afwisselend programma in de vorm van een talkshow onder leiding van Roelof Hemmen. U maakt kennis met onze aandeelhouder Athora Netherlands. En we gaan in gesprek met de Executive board van Athora over hun ambities binnen de pensioenmarkt. Hans Visser, General Manager van Zwitserleven maakt een doorvertaling op de strategie van Zwitserleven.

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

In de subsessies gaan we verder in op onze strategie en het productaanbod wat daar bij past. Ook bespreken we verschillende onderwerpen die terugkomen in het pensioenakkoord. 

Meld u direct aan

Helaas kunnen wij deze video niet weergeven omdat we geen toestemming hebben. Voor deze video moet u akkoord gaan met "Marketing cookies".

Programma 15.00 - 17.45 uur

Plenair

Roelof gaat in gesprek met de verschillende stakeholders van Athora en Zwitserleven. Thema's die centraal staan zijn: Strategie Athora en Zwitserleven en het Pensioenakkoord. Tussendoor gaan we in gesprek met een aantal gasten die de highligths van de subsessies terugkoppelen.

Subsessies

De subsessies zijn interactief en interessant voor werkgevers én adviseurs. We maken een vertaalslag naar de praktijk, zodat u er gelijk mee aan de slag kunt. 

Onderwerpen subsessies