PensioenEvent

Het PensioenEvent is het jaarlijkse pr- en netwerkevenement van Zwitserleven en gratis toegankelijk voor iedere bezoeker. Elk jaar staat het PensioenEvent in het teken van een bepaald thema.

Van inzicht in pensioen naar actie

Op 23 mei organiseerde Zwitserleven het Zwitserleven PensioenEvent met als thema van Inzicht naar Actie. Het programma was een mix van pensioenactualiteiten en strategie, gekoppeld aan onze 3 pijlers: inzicht, vrijheid en duurzaamheid. Nieuw dit jaar was dagvoorzitter Marijke Roskam.

De laatste pensioenontwikkelingen

Onze keynote speakers Gerry Dietvorst en Michael Visser hebben de bezoekers meegenomen in de laatste pensioenontwikkelingen rondom het pensioen akkoord. Ieder vanuit hun eigen generatie. De presentatie van de sprekers kunt u nu inzien. 

Afsluiting PensioenEvent 2019

De dag sloten we af met poolreiziger en klimaatjournalist Bernice Noteboom. Op een indrukwekkende manier werd de bezoeker meegenomen in wat de gevolgen zijn van de klimaatverandering en wat de gevolgen zijn voor mens, dier en planeet.

Het was weer een interessante dag waar we een sfeerimpressie van hebben gemaakt.

Sfeerimpressie PensioenEvent 2019

Na afloop van het PensioenEvent zetten we elk jaar voor u alle highlights nog een keer op een rijtje. Bekijk hiernaast de sfeerimpressie van het PensioenEvent 2019.

Sfeerimpressie PensioenEvent 2019

close

Presentaties interactieve subsessies

Naast de presentatie van onze keynote speakers hadden we ook een aantal interactieve subsessies. Deze presentaties kunt u inzien en downloaden.