Let op: uw browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven. Meer informatie

Alles over pensioen

Wilt u meer weten over uw pensioen? Of wat u moet doen als uw situatie verandert? Hier vindt u alle informatie over uw pensioenregeling bij Zwitserleven.

Pensioen opbouwen

Misschien duurt het nog even voordat u kunt stoppen met werken, maar toch is het verstandig om u nu al te verdiepen in uw pensioen­regeling. Wat kunt u bijvoorbeeld nu al regelen voor uw inkomen voor later?

Bijna met pensioen

Uw pensioendatum komt dichterbij. Een belangrijk moment in uw leven. U heeft misschien al plannen gemaakt, of u wilt nog wat langer doorwerken. De keuze is aan u. 

U bent met pensioen

Als u met pensioen bent kunt u genieten van het aanbod van Zelect en meedoen aan diverse activiteiten. Maar we zijn er ook voor u als u iets wilt regelen voor uw pensioenuitkering. 

PensioenMomentje

Heeft u een vraag over uw pensioensituatie? Via een persoonlijk videogesprek met een van onze medewerkers krijgt u snel meer inzicht in uw pensioen.

Inzicht in uw pensioen met MijnZwitserleven

Met MijnZwitserleven heeft u inzicht in uw pensioensituatie. Wat zijn uw verwachte inkomsten en uitgaven? En hoe kunt u een tekort oplossen? Stap in je financiële toekomst.

Wat als uw situatie verandert?

Uw pensioen klinkt misschien nog ver weg, maar toch is het verstandig om op sommige momenten hier alvast over na te denken. Bekijk hieronder welke van deze momenten voor u van belang kunnen zijn.