Chris Zegers

Inzicht in de toekomst geeft vrijheid

Chris Zegers staat altijd open voor het onbekende. Niet weten wat er komt. Dat lijkt haaks te staan op het goed regelen van een financiële toekomst, maar hij ziet dit anders: "Inzicht in de toekomst geeft je vrijheid in het nu." Lees hier meer over onbezorgd genieten

"Mijn ultieme gevoel van geluk ervaar ik wanneer ik in mijn oude eend rijd. Het liefst op blote voeten. Je kunt niet zo hard met een oldtimer, dus hoeft het ook niet. Gek genoeg geeft die beperking mij juist ruimte om ultiem te genieten. Het onderweg zijn, niet weten wat er gaat komen geeft me rust."

"Het onbezorgde gevoel creëer je niet door je hoofd helemaal uit te schakelen. Er moet een balans zijn tussen wat je doet met je hoofd en met je hart. Op rationeel vlak maak je beslissingen, waardoor je de ruimte krijgt je hart te volgen. Als je niet nadenkt over je financiële toekomst, geeft dat onbewust een energielek. Het gegeven dat het niet helemaal goed geregeld is, zeurt ergens op de achtergrond. Als je dit ervaart, geeft het je geen vrijheid om onbezorgd te genieten van het nu."

"Mijn ultieme gevoel van vrijheid ervaar ik wanneer ik in mijn oude eend rijd. Het liefst op blote voeten."

- Chris Zegers

Kriebel in je buik

"Gedoe in de toekomst is geen vrijheid. We kennen allemaal het gevoel wat je krijgt, wanneer je nét niet goed genoeg geleerd hebt voor je tentamen. Zo'n onbestemd gevoel. Kriebel in je buik. Wanneer je dit gevoel ook hebt wanneer je nadenkt over je financiële toekomst, dan is het tijd je te laten adviseren. Zorg dat je onbezorgd van je toekomst kan genieten, zodat angst niet je keuzes beïnvloedt. Zo creëer je een kader waarin je het leven maximaal kan aangaan. Het geeft vrijheid te weten dat je financiële toekomst goed geregeld is."

Meer mogelijk dan je denkt

Meer mogelijk dan je denkt

Investeren in je pensioen door een cursus fictie schrijven. Dit is naast leuk, een goed voorbeeld van een vaardigheid aanleren die ook een kans biedt nog een extra zakcentje te verdienen. Hoe dat kan legt Erik Beckers uit.

Klimaatverandering een gezicht geven

Klimaatverandering een gezicht geven

Met haar unieke expedities naar o.a. de Noord- en Zuidpool zag Bernice Notenboom met eigen ogen de gevolgen van klimaatverandering. Dit inspireert haar anderen aan te zetten om in actie te komen voor het klimaat.